Συγκλονιστικά ματς και σούπερ θέαμα

Η εμβόλιμη 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε με δραματικά σε εξέλιξη παιχνίδια. Οι χθεσινές αναμετρήσεις προσέφεραν έντονες συγκινήσεις, είχαν πολλά γκολ και συγκλονιστική εξέλιξη. Ματς από αυτά που αρέσουν στον κόσμο και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Γενικά είναι ένα πρωτάθλημα που μέχρι τώρα σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει σπουδαία παιχνίδια με τρομερή εξέλιξη.

Συγκλονιστικά ματς και σούπερ θέαμα

Για να τα πάρουμε τα πράγματα με τη χρονική σειρά που συνέβησαν. Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι καλά δουλεμένη και πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ στο φινάλε του αγώνα. Τα «λιοντάρια» είναι από τις ομάδες που προσφέρουν θέαμα και τα παιχνίδια τους έχουν μεγάλα σκορ. Είναι ομάδα που έχει πάρει αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Τρίπολη με το εμφατικό 4-1 επί του Αστέρα. Έβαλε τέλος με αυτήν τη νίκη σε μία κακή παράδοση που είχε δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο και παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στην αρχική ενδεκάδα έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Δευτέρας. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Ευαγγέλου, με τον Ράσταβατς να δηλώνει πως το πέναλτι με το οποίο έγινε το 3-1 έκρινε και το ματς.

Λίγη ώρα αργότερα η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια και για ακόμα μία φορά έδειξε ότι εντός έδρας φέτος δεν τα πάει και τόσο καλά όσο θα περίμενε και η ίδια. Η χθεσινή χιτσκοκική νίκη ήταν η πρώτη φετινή που ήρθε στο νεόκτιστο γήπεδό της. Ο Ατρόμητος, που δεν είναι από τις εντυπωσιακές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, άγγιξε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, αφού ισοφάρισε στο 89', αλλά στο 90’+5’ ο Γκατσίνοβιτς έκανε το 2-1 με πέναλτι. Και σε αυτήν την αναμέτρηση υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου, με τον Κόλμαν μετά το ματς να δηλώνει πως, όσο κι αν έπαιζε η ομάδα του, με τον συγκεκριμένο ρέφερι δεν θα μπορούσε να πάρει κάτι από αυτό το ματς. Η φετινή ΑΕΚ δυσκολεύεται αφάνταστα στην έδρα της να πάρει νίκες και αυτή με τον Ατρόμητο ήρθε και πάλι με την ψυχή στο στόμα.

Κάπως έτσι δεν άλλαξε κάτι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τον Ολυμπιακό να οδηγεί την κούρσα, αλλά έχοντας ένα ματς περισσότερο από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Αποδεικνύεται, πάντως πως φέτος όλες οι ομάδες είναι ικανές να κάνουν ζημιές. Τα ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες και κάθε λάθος κοστίζει. Είναι σημαντικό ότι το θέαμα είναι αρκετά καλό και την 6η αγωνιστική σημειώθηκαν 25 γκολ, σε ένα πρωτάθλημα που προσφέρει έντονες συγκινήσεις μέχρι τώρα και σιγά σιγά αρχίζουν τα σπουδαία με τις αναμετρήσεις μεταξύ των πρωτοπόρων.

Το ζήτημα είναι πως όσο τα πράγματα είναι στην κόψη του ξυραφιού τόσο θα ανεβαίνει και η ένταση. Ήδη η κουβέντα για τη διαιτησία έχει ανοίξει και θα ανοίξει ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Μην ξεχνάμε πως ακόμα δεν υπάρχει αρχιδιαιτητής για να καλυφθεί το κενό του Μπένετ, άρα όσα συζητάμε για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να τιναχτούν στον αέρα. Το θέμα είναι πως οι πρωταγωνιστές, που είναι οι ποδοσφαιριστές, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.