Ο Ελ Κααμπί και η κορυφαία πεντάδα του Ολυμπιακού

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού και ήδη βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 5 τέρματα στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Ο Ελ Κααμπί και η κορυφαία πεντάδα του Ολυμπιακού

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού έχει φτάσει σε όλες τις διοργανώσεις τα 9 τέρματα και αυτό είναι ένα επίτευγμα που το σημείωσαν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά στην πρώτη τους σεζόν στο ρόστερ.

Η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών ανήκει στον Τζιοβάνι, ο οποίος είχε φτάσει το όριο των εννέα γκολ στην 9η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό, αλλά στις δύο επόμενες δεν βρήκε δίχτυα και έτσι δεν κατάφερε να διευρύνει το ρεκόρ.

Ο Μιχάλης Κρητικόπουλος ήταν ουσιαστικά εκείνος που δημιούργησε πρώτος χρονικά την καλύτερη επίδοση πριν σπάσει το ρεκόρ του ο Βραζιλιάνος, αφού είχε φτάσει τα 9 γκολ στα 10 πρώτα του ματς με τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια το ισοφάρισε ο Ίλια Ίβιτς με 9 γκολ σε 10 αναμετρήσεις. Στα 9 τέρματα σε 11 αναμετρήσεις βρίσκεται και το όνομα του Άλβες.

Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

ΤΖΙΟΒΑΝΙ 9 ΓΚΟΛ ΣΕ 9 ΑΓΩΝΕΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 9 ΓΚΟΛ ΣΕ 10 ΑΓΩΝΕΣ

ΙΒΙΤΣ 9 ΓΚΟΛ ΣΕ 10 ΑΓΩΝΕΣ

ΑΛΒΕΣ 9 ΓΚΟΛ ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ 9 ΓΚΟΛ ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ

Κοινό σημείο και των πέντε ποδοσφαιριστών είναι πως ουσιαστικά ισοβαθμούν στην «σύγκριση» με τους 11 αγώνες, αφού όλοι είχαν από 9 τέρματα.

slgr.gr