Ολυμπιακός: Η απόφαση για Φορτούνη - Ρέτσο και οι κάρτες

Οι Παναγιώτης Ρέτσος και Κώστας Φορτούνης είναι στην διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει εάν θα τους δώσει φανέλα βασικού στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τρεις «ερυθρόλευκοι» στο όριο καρτών. 

Ολυμπιακός: Η απόφαση για Φορτούνη - Ρέτσο και οι κάρτες

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια δύσκολη έξοδο, αφού αντιμετωπίζει την Κυριακή (1/10, 20:30) τον ΠΑΣ στα Γιάννινα με στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Παναγιώτη Ρέτσο και Κώστα Φορτούνη, οι οποίοι ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν και βρίσκονται στην διάθεσή του. Ο μεν πρώτος ένιωσε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό, ενώ ο αρχηγός των Πειραιωτών είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλο.

Στην εξίσωση πρέπει να ληφθεί υπόψη και ο αγώνας της Πέμπτης στην Σερβία απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, στον οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους». Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως στην αποστολή επιστρέφουν οι Βιθέντε Ιμπόρα και Γκουστάβο Σκάρπα, οι οποίοι έμειναν εκτός απέναντι στον Άρη.

Την ίδια ώρα, ένα ακόμη ζήτημα που απασχολεί τον Ισπανό τεχνικό είναι πως τόσο οι Ρέτσος και Μπιέλ, όσο και ο Μαντί Καμαρά βρίσκονται στο όριο καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν ένα από τα επόμενα ματς του Ολυμπιακού. Υπομνούμε πως μετά την αλλαγή του κανονισμού, ένας παίκτης τιμωρείται με μία αγωνιστική στη συμπλήρωση κάθε τριών καρτών στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του να επιλέγει ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς για να εκτίσει την τιμωρία του.