Ατρόμητος: «Είμαστε έξαλλοι και απηυδισμένοι»

Μέσω διαρροής ο Ατρόμητος εκφράζει τα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ατρόμητος: «Είμαστε έξαλλοι και απηυδισμένοι»

Έντονα παράπονα έχουν στον Ατρόμητο για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ. Μέσω διαρροής οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου εκφράζουν τα παράπονα τους για το γκολ του Έρλινγκμαργκ που ακυρώθηκε τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ.

Αναλυτικά από τον Ατρόμητο αναφέρουν:

«Ως Ατρόμητος είμαστε έξαλλοι και απηυδισμένοι για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τους Παπαδόπουλο (διαιτητή), Σάββα (β βοηθό), Παπαπέτρου (VAR) και Μωυσιάδη (AVAR).

  1. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77'. Κανείς δεν έχει καταλάβει που είναι εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που να μην καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση.
  2. Στο δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι δεδομένο αυτό από τη φορά που παίρνει η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση.
  3. Όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπέτρου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Καμία δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγμάτων στις δύο ομάδες. ΚΑΜΙΑ! Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε από το VAR στο πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και αγκωνια.
  4. Για τον δεύτερο βοηθό, είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του Αντζιέλσκι. Προφανώς είχε μεγάλη αγωνία μην στραβώσει το οτιδήποτε.
  5. Αποκορύφωμα. Φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος από την αγωνία του σφυρίζει τη λήξη του αγώνα»