Ράσταβατς: «Το πέναλτι έκρινε το ματς»

Ο Μίλαν Ράσταβατς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ δήλωσε πως το ματς κρίθηκε από το πέναλτι.

Ράσταβατς: «Το πέναλτι έκρινε το ματς»

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς:

«Όσον αφορά τον ρυθμό του παιχνιδιού, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πετύχαμε το γκολ, αλλά δυστυχώς δεν μέτρησε».

Για το εάν έκρινε το ματς το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού: «Πιθανότατα έκρινε το ματς. Πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ακυρώθηκε. Μετά ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πέναλτι και έκανε το 3-1. Εκεί, κατά κάποιο τρόπο «κλείδωσε» τη νίκη.

Πέραν όμως της ήττας, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Πιστεύω πως το επίπεδο της απόδοσης μας είναι σε καλά επίπεδα. Δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

Για τον εναγκαλισμό στο τέλος του ματς με τον Γιοβάνοβιτς: «Του έδωσα συγχαρητήρια και του ευχήθηκα καλή συνέχεια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος»