Ολυμπιακός: Η αποθέωση σε Ροντινέι και η συνέχεια του Ελ Κααμπί

Ο Ροντινέι έγινε θέμα πάλι στην πατρίδα του για την σπέσιαλ εμφάνιση με τον Άρη και ο Ελ Κααμπί συνέχισε μια παράδοση των φορ του Ολυμπιακού κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. 

Ολυμπιακός: Η αποθέωση σε Ροντινέι και η συνέχεια του Ελ Κααμπί

Ο Ροντινέι ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην φουλ επίθεση του Ολυμπιακού μετά την ισοφάριση από τον Άρη και το δοκάρι του Νταρίντα, καθώς μαζί με τους συμπαίκτες του στην επίθεση έγινε κομβικός για να έρθει τελικά η άνετη επικράτηση της ομάδας του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που μετατράπηκε σε εξτρέμ για μία ακόμη φορά και έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα έχοντας τρομερές δυνάμεις όπως και συνεργασίες με Ποντένσε, Φορτούνη, Ελ Κααμπί ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα για το δεύτερο γκολ του Μαροκινού «μπόμπερ» ενώ στο τέλος κέρδισε και το πέναλτι. Έχοντας κάνει ήδη πάρα πολλά ακόμη στο γήπεδο, ανεβάζοντας τον ρυθμό του όσο περνούσε η ώρα.

Στην Βραζιλία παρακολουθούν κάθε ματς του Ολυμπιακού για να μεταφέρουν στους φίλους της Φλαμένγκο την πορεία του συμπατριώτη τους άσου στην Ελλάδα, όπως βέβαια απόρησαν και για την απουσία του Σκάρπα από τον συγκεκριμένο αγώνα. Για τον Ροντινέι υπάρχουν αποθεωτικά ρεπορτάζ και ύμνοι σχετικά με τον τρόπο που βοηθά τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, τόσο στην επιθετική παραγωγή των 19 γκολ όσο και στην αμυντική ασφάλεια των δύο τερμάτων παθητικό.

Για τον Ελ Κααμπί δεν υπάρχουν και πολλά να πει κανείς, ο άνθρωπος έχει τον τρόπο να σκοράρει σε κάθε επικίνδυνη σέντρα ή γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή. Κι ας πιέζεται από αντίπαλους και... συμπαίκτες, όπως έγινε με τον Ρέτσο που στηρίχθηκε πάνω του για να πάρει την κεφαλιά και να σκοράρει στο κόρνερ του Φορτούνη, αλλά ο Μαροκινός τα κατάφερε ακόμη κι έτσι.

Ο έμπειρος σκόρερ συνέχισε μια παράδοση των σέντερ φορ του Ολυμπιακού να βάζουν σε κάθε σεζόν γκολ στον Άρη τα τελευταία χρόνια. Το έχει κάνει πέντε φορές ο Ελ Αραμπί, το έχει κάνει και ο Χασάν, το πέτυχε πέρυσι ο Μπακαμπού, το συνεχίζει τώρα ο Ελ Κααμπί. Γκολ στον Άρη βέβαια βάζει πάντα ο Μασούρας, όπως συνέβη εμμέσως και στο τελευταίο παιχνίδι με τη συνδρομή του άτυχου στη φάση Μπράμπετς.