ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Λιβάι με τον Ατρόμητο, βασικός ο Xατζισαφί

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο έχει βασικό τον Πισάρο και τον Πόνσε διατηρώντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Kάλενς - Mήτογλου. Εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης ο Λιβάι Γκαρσία, επιστρέφει ο Χατζισαφί μετά τη διάσειση στο Μπράιτον.

 

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Λιβάι  με τον Ατρόμητο, βασικός ο Xατζισαφί

Μετά τα δύο εκτός έδρας ματς σε Μπράιτον και Λεωφόρο, τον Ατρόμητο υποδέχεται η ΑΕΚ (21.00) με τον Ματίας Αλμέιδα να γνωστοποιεί την ενδεκάδα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με οκτώ αλλαγές θα αγωνιστεί η Ένωση κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Ματίας Αλμέιδα να ξεκουράζει τους Πινέδα και Μοχαμάντι, που δε τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, με Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Λιβάι Γκαρσία!

Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε ξανά τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια ενώ μπροστά του το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Μήτογλου και Κάλενς όπως και με τον Παναθηναϊκό.

Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Σιντιμπέ και Χατζισαφί, ο οποίος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο Λονδίνο.

Ο Γιόνσον με τον Μάνταλο θα καλύπτουν το χώρο του κέντρου, ενώ στα «φτερά» θα αγωνιστούν οι Άμραμπατ και Πισάρο, με τον Μεξικανό να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στη Λεωφόρο.

Τέλος, πίσω από τον προωθημένο Πόνσε θα αγωνιστεί ο αρχηγός της ομάδας Σέρχιο Αραούχο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς, Χατζισαδί, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πισάρο, Μάνταλος, Αραούχο, Πόνσε

Στον πάγκο θα κάθονται οι: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Ελίασον και Ζίνι