Τσαούσης: «Χαίρομαι για τον Πάμπλο Γκαρσία, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος»

Ο μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάριος Τσαούσης στάθηκε στα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ενώ αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο και συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ.

Τσαούσης: «Χαίρομαι για τον Πάμπλο Γκαρσία, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος»

Αναλυτικά όσα είπε ο ακραίος μπακ, Μάριος Τσαούσης στην κάμερα της NOVA:

Για την εικόνα του αγώνα και τα λάθη της άμυνας: «Τα αβίαστα λάθη ήταν καθοριστικά για εμάς ώστε να μην πάρουμε αυτό που ίσως αξίζαμε. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν πήραμε τίποτα, τα λάθη είναι συνολικά σε μία ομάδα. Είμαστε καλή ομάδα και αξίζουμε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, με παιχνίδια ανά τρεις ημέρες, αλλά είναι η δουλειά μας. Μας αρέσει να παίζουμε και αυτό που πάθαμε σήμερα ελπίζουμε να το αντιστρέψουμε στα επόμενα παιχνίδια. Είναι κρίμα να χάνεις στο 90' αλλά έχουμε αισιοδοξία, πιστεύουμε στην ομάδα και θα το αποδείξουμε σε όλους».

Για τη συνάντησή του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Μιλήσαμε με τον κόουτς. Χαίρομαι πολύ για το μεγάλο του βήμα. Το αξίζει είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο και του εύχομαι τα καλύτερα».