Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Με σφραγίδα Άλεξιτς σε ματς-διαφήμιση

Είχε τα πάντα το τρομερό ματς του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και νικητές (3-2) στο τέλος τους γηπεδούχους με γκολ του Κόστα Άλεξιτς στο 90'! 

Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Με σφραγίδα Άλεξιτς σε ματς-διαφήμιση

Σε ματς-διαφήμιση που είχε τα πάντα ο Πανσερραϊκός πήρε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 χάρη σε γκολ του Άλεξιτς στο 90' κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει δύο φορές και είχαν γλιτώσει νωρίτερα από χαμένο πέναλτι του Πηλέα. Δεύτερη σερί νίκη για τους Σερραίους που έχουν μόνο μία ήττα και ανέβηκαν πολύ στον βαθμολογικό πίνακα.

«Χορταστικό» ήταν το πρώτο μέρος με τον Πανσερραϊκό να ανοίγει το σκορ στο 9' με πέναλτι του Πηλέα (το κέρδισε ο Χατζηστραβός από τον Καραχάλιο) και τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει αμέσως με τον Παντελάκη στο 11'. Ο στόπερ του ΠΑΣ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Χόβαν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαούση.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Άλεξιτς στο 24' και ξαναπήραν το προβάδισμα στο 32' όταν ο Κλέιμαν έχασε μέσα από τα χέρια του την μπάλα σε πολύ κακό υπολογισμό από το μακρινό σουτ του Στάικου.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυναμικά στην επανάληψη και είχε ευκαιρίες ισοφάρισης με Παμλίδη, Ροσέρο και Παντελάκη μέσα σε ένα επτάλεπτο (52' έως 59'), ενώ ο Γκαρσία υποχρεώθηκε σε αλλαγή του Χατζηστραβού λόγω τραυματισμού.

Η δεύτερη ισοφάριση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 62' με ωραίο κοντρόλ και σουτ του Τσαούση μέσα από την περιοχή, στη γωνία του Χόβαν. Ο Πανσερραϊκός κέρδισε ξανά πέναλτι σε ανατροπή του Μούργου από τον Τζίνο, με τον Πηλέα να κάνει πολύ κακό σουτ και να αστοχεί. Ενώ στο 72' έχασε πολύ καλή ευκαιρία με άστοχο σουτ από καλή θέση ο Στάικος.

Το ματς είχε αρκετά νεύρα στη συνέχεια, αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ με δεύτερη κίτρινη. Ο Πανσερραϊκός επιτέθηκε με στόχο να πάρει τη νίκη και στο 82' ο Άλεξιτς απέτυχε στο τελείωμα μετά τη σέντρα του Μασκανάκη, αλλά και οι Γιαννιώτες στο 87' είχαν ευκαιρία με τον Τσαούση.

Όμως στο 90' ο Πεταυράκης βρήκε πολύ έξυπνα στην περιοχή τον Άλεξιτς που με το αριστερό νίκησε τον Κλέιμαν και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Παντελάκη από τον Μπέργκστρεμ, αλλά δεν φάνηκε να υπήρχε παράβαση. Ενώ αποβλήθηκε ο Καραχάλιος για τράβηγμα στον Σοφιανό που του πήρε την μπάλα και έμπαινε προς στην περιοχή.

Μικρογραφία

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2

Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών

Σκόρερ: 9' Πηλέας (πεν), 32' Στάικος, 90' Άλεξιτς - 11' Παντελάκης, 62' Τσαούσης

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κόκκινη: 90'+5' Καραχάλιος

Κίτρινες: 73' Ουεντραόγκο, 90' Άλεξιτς, 90'+4' Μασκανάκης, 90'+8΄Σοφιανός - 45'+2' Παντελάκης, 78' Λώλης, 89΄Τζίνο

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης (86' Ντανκερλούι), Ουεντραόγκο (87' Θυμιάνης), Στάικος, Πηλέας (71' Μασκανάκης), Μούργος (71' Σοφιανός), Χατζηστραβός (54' λ.τ. Μορέιρα), Άλεξιτς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Γκάρο (66' λ.τ. Λώλης), Τζίνο (89' Λιάσος), Τζίμας (55' Ροσέρο), Παμλίδης, Κόντε (90' Μπάλαν)