Τσοκάνης: «Είκοσι μέρες χωρίς πόσιμο νερό στον Βόλο»!

Ο αρχηγός του Βόλου, Τάσος Τσοκάνης μίλησε για όλα όσα βιώνει στην πόλη της Μαγνησίας.

Τσοκάνης: «Είκοσι μέρες χωρίς πόσιμο νερό στον Βόλο»!

Ο Τάσος Τσοκάνης μίλησε στο «Metropolis» για όσα βιώνει στον Βόλο. Ο αρχηγός της θεσσαλικής ομάδας τόνισε για τις πλημμύρες που έχουν πλήξει τη Μαγνησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το πώς βίωσε αυτές τις ημέρες: «Βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη, γιατί με κανένα μέσο δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην πόλη του Βόλου λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών. Οι οικείοι μας είναι στον Βόλο, βρίσκονται εκεί , είναι όλοι καλά στην υγεία τους, αλλά είναι θλιβερό να γίνεται όλο αυτό και να καταστρέφονται άνθρωποι, περιουσίες. Δεν υπάρχει ρεύμα, νερό, τίποτα, μακάρι να μην ξανασυμβεί αυτό και σε κανέναν άνθρωπο».
Για τις προηγούμενες καταστροφές που είχε υποστεί η πόλη του Βόλου: «Το βιώσαμε ξανά, το μυαλό μας είναι στους συνανθρώπους μας και επειδή το ζήσαμε ξανά, το θέμα είναι να πάνε όλα καλά και να μπορεί η πόλη να μπει μέσα από υπομονή σε κανονικούς ρυθμούς ζωής. Η βροχή ξεκίνησε στις 18:00 όταν εμείς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, εκείνη την ώρα κόπηκε το ρεύμα, το νερό και ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει επανέλθει ούτε το ένα ούτε το άλλο».
Για το αν είχαν γίνει τα απαραίτητα έργα: «Έργα είχαν πραγματοποιηθεί. Ηταν λες και είχες ανοίξει τη μάνικα και έριχνες νερό, πρώτη φορά το βίωσα εγώ και είδα τέτοια καιρικά φαινόμενα, ότι και να γινόταν ήταν αναπόφευκτο ότι θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη».
Για τις συνθήκες που υπάρχουν: «Υπάρχουν 20 ημέρες χωρίς πόσιμο νερό, ενώ την πρώτη εβδομάδα δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε μπάνιο και κάναμε μόνο με εμφιαλωμένα νερά . Υπήρχαν ουρές στα πεζοδρόμια για να πάρουν ένα νεράκι, εμείς οι παίκτες ξεφορτώναμε νερά από τα ελικόπτερα».