Ανακοίνωση Original 21: «Οι δικηγόροι των δολοφόνων σας δασκάλεψαν να λέτε ότι σκοτώθηκε από AEKτζη»

Με μακροσκελή και καυστική ανακοίνωση, η Original 21 τοποθετείται για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και καταφέφερεται εναντίον των οργανωμένων τους Παναθηναϊκού της Θύρας 13.

Ανακοίνωση Original 21: «Οι δικηγόροι των δολοφόνων σας δασκάλεψαν να λέτε ότι σκοτώθηκε από AEKτζη»

Η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στην «Θύρα 13» αναφορικά με το πανό που ανήρτησαν οι ίδιοι και ζητούσε την απελευθέρωση των συλληφθέντων Κροατών χουλιγκάνων των Βad Blue Boys της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (με τους οποίους είναι αδερφοποιημένοι) προκάλεσε την αντίδραση του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ.

Το βράδυ της Τετάρτης (27/09), η «Original 21» πήρε με τη σειρά της θέση για το περιστατικό και όσα ακολούθησαν.

Με μια μακροσκελή και καυστική ανακοίνωση.

«Με μια δακρύβρεχτη ανακοίνωση οι φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη μας προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε δεν σώζετε μετά την καθολική κατακραυγή όχι μόνο ολοκλήρου του οπαδικού κόσμου, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας ακόμα και των ιδίων των συνοπαδών τους, με το κατάπτυστο πανό της ντροπής που ανέβασαν στο μεταξύ μας παιχνίδι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της.

Εν συνέχεια τονίζει: «Αν κάποιοι δεν τοποθετήθηκαν καθόλου στα γεγονότα αυτοί είμαστε εμείς. Δεν τοποθετηθήκαμε ποτέ σεβόμενοι την μνήμη του αδερφού μας, τον πόνο της οικογένειας. Εξάλλου για εμάς θα ήταν φθηνές κάθε λέξεις μπροστά στον πόνο, μπροστά στα συναισθήματα που μας κυριεύουν.

Θα τοποθετηθούμε λοιπόν τώρα με ΑΛΗΘΕΙΕΣ αδιαπραγμάτευτες, όχι για να σας απαντήσουμε για να μάθει ολόκληρος ο υπόλοιπος κόσμος ποιοι είστε μιας και η οπαδική σκηνή σας γνωρίζει χρόνια τώρα , (εξάλλου δεν συνδιαλεγόμαστε και δεν συζητάμε ποτέ με φασίστες όπως εσείς) , αλλά πάνω απ όλα θα τοποθετηθούμε στην μνήμη του ήρωα αδερφού μας που έδωσε την ζωή του βάζοντας μπροστά το σώμα του για να προστατέψει αδέρφια του αλλά και αθώους πολίτες».

Συνεχίζοντας, αναφέρει:

«Σας λέμε ότι την ημέρα που η οικογένεια, η ΜΑΝΑ του Μιχάλη ήταν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό , εσείς τοποθετηθήκατε βγάζοντας πανό για πέτρες, μαχαίρια και λερωμένα χέρια. Βγάζατε πανό αυτή την άθλια και χωρίς ίχνος ντροπής προπαγάνδα που σας δασκάλεψαν οι δικηγόροι των δολοφόνων να λέτε ότι σκοτώθηκε από χέρι ΑΕΚΤΖΗ, βασιζόμενοι σε ένα στοπ καρέ μιας κάμερας, αγνοώντας επιδεικτικά και τεχνηέντως ότι αποδεδειγμένα το αίμα του Μιχάλη ξεκινάει 150 μέτρα πίσω από αυτό το σημείο. Ακόμα και μετά από αυτή την τοποθέτηση σας κρατηθήκαμε και δεν μιλήσαμε όντας ΑΝΘΡΩΠΟΙ, σε αντίθεση με εσάς, γιατί το χώμα ήταν ακόμα νωπό»

Tο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

https://www.facebook.com/100064523629117/posts/pfbid0xeH3XahHTHoLdJLdRrxd7AKskqGQJAZKKfZHajwpm6k8eMtsS52cX9sDn9Z2txEnl