Ολυμπιακός-Άρης 4-1:Η κριτική των παικτών

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στο 4-1 με τον Άρη και ο Κώστας Φορτούνης απολαυστικός. Η κριτική των παικτών

Ολυμπιακός-Άρης 4-1:Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός συνέχισε πάλι με ευρεία νίκη στην έδρα του, αυτή τη φορά με 4-1 επί του Άρη. Είχε τους περισσότερους παίκτες του σε σπουδαία βραδιά, αλλά πήρε πολλά και από τις αλλαγές του. Κορυφαίος ο Φορτούνης, πολυτιμότερος ο Ελ Κααμπί.

Η κριτική των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον αγώνα με τον Άρη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Αιφνιδιάστηκε στο γκολ του Άρη, δεν μπορούσε να κάνει κάτι και ήταν τυχερός στο δοκάρι.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Μακριά από τα στάνταρ του στο πρώτο μέρος, ανέβηκε και βοήθησε πολύ στην επανάληψη. Είχε συμμετοχή σε φάσεις, πήρε και το πέναλτι.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Ακόμη ένα απολαυστικό παιχνίδι με σίγουρες ενέργειες και πολλές λύσεις.

ΝΙΚΟ ΦΡΕΪΡΕ: Σταθερός στις περισσότερες φάσεις, σε ένα γενικά καλό παιχνίδι με προβλήματα και αυτός στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης.

ΚΙΝΙ: Είχε αρκετά προβλήματα πίσω και δεν βοήθησε πολύ μπροστά. Δεν έκανε καλό ματς. Έχει ευθύνη στο γκολ του Άρη.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Παρά τον τραυματισμό του έπαιξε και μάλιστα πολύ καλά. Έτρεξε, άνοιγε ωραία το παιχνίδι, βοήθησε όπως κάνει πάντα.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Σε πολλά σημεία του ματς έκανε «χορταστική» εμφάνιση κυριαρχώντας στο κέντρο. Είχε κάποιες κακές πάσες και επιλογές, αλλά γενικά ήταν από τους κορυφαίους.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς και με τίποτα. Μέσα σε όλες τις επιθέσεις του Ολυμπιακού με τρομερές ενέργειες. Άξιζε ένα γκολ και περισσότερες ασίστ.

ΟΛΑ ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ: Πολύ ωραίες ενέργειες στο πρώτο ημίωρο, δείχνει να μπαίνει όλο και πιο πολύ στο κλίμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε συμμετοχή στο πρέσινγκ και στο πρώτο καλό ημίωρο, όπως φυσικά και στο πρώτο γκολ.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Το γκολ πρέπει να είναι το πιο εύκολο πράγμα στη ζωή του. Ειδικά στη φάση της μιας επαφής. Ο πολυτιμότερος καθώς έβαλε τα δύο γκολ μετά το σοκ του 1-1.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Μπήκε πολύ μέσα στο ματς πίσω από τον φορ. Εξαιρετική ενέργεια στο γκολ του Γιόβετιτς, κακή επιλογή στο τετ-α-τετ.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έδωσε κλάση σε όλο το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού και είχε μεγάλη συμμετοχή στη νίκη.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Έκανε σημαντικές παρεμβάσεις στο ματς στο διάστημα που έπαιξε. Με καίριες επεμβάσεις και ενέργεια μπροστά.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Αντικατέστησε τον Ρέτσο και δεν είχε προβλήματα.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Σούπερ εμφάνιση σε μικρό χρονικό διάστημα. Το γκολ που πέτυχε ήταν δείγμα της τεράστιας ποιότητάς του. Αυτός αρχίζει τη φάση, αυτός την τελειώνει.