Νταμπράουσκας: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας»

Ο Βάλντας Νταμπρόυσκας στις δηλώσεις του μετά το 1-1 του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό τόνισε πως η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έκανε.

Νταμπράουσκας: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας»

Ο ΟΦΗ έφυγε από το Αγρίνιο με τον βαθμό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά ο Βάλντας Νταμπράουσκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα τονίζοντας πως η ομάδα του δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες.

Αναλυτικά η δήλωση του Βάλντας Νταμπράουσκας:

Δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, αλλά κάναμε ένα καλό passing game παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο φτάναμε εύκολα στην περιοχή του αντιπάλου και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Και στο δεύτερο ημίχρονο στις αρχές είχαμε ευκαιρίες, είχαμε και δοκάρι, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Ο αντίπαλος είχε κάποιες Καλές αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά μας έσωσε ο τερματοφύλακας. Και στα τελευταία 10-15 λεπτά είχαμε επιθέσεις και από τις δύο ομάδες. Αξίζαμε κάτι παραπάνω ειδικά μετά τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Γυρνάμε στο σπίτι με τον έναν βαθμό, αλλά πιστεύω δεν θα βρεις κανέναν να είναι ευχαριστημένος με τον έναν βαθμό.