Ολυμπιακός: Ο Σκάρπα, η προσαρμογή του και τα βραζιλιάνικα σενάρια

Ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν έχει μπει ακόμη 100% στο πετσί του ρόλου του στον Ολυμπιακό και την ίδια στιγμή στη Βραζιλία τον γλυκοκοιτάζουν για Ιανουάριο.

Ολυμπιακός: Ο Σκάρπα, η προσαρμογή του και τα βραζιλιάνικα σενάρια

Είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ακόμα δεν έχει κλείσει τυπικά το παράθυρο στην Ελλάδα, καθώς έως το Σάββατο (30/9) έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες να αποκτήσουν ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη βέβαια, τα σενάρια που έρχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση από τη Βραζιλία εμπλέκουν συνεχώς τον Γκουστάβο Σκάρπα με πιθανή επιστροφή του στη «χώρα του καφέ».

Προς το παρόν δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, καθώς ο Σκάρπα είναι ενεργό μέλος του Ολυμπιακού, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έχει κανονικά στο ροτέισον και αυτό που περιμένει είναι να μπει το συντομότερο δυνατόν στο 100% στο πετσί του ρόλου του.

Ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως με αποτέλεσμα να ψάχνει τα πατήματά του, όμως, το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών τον έχει μονίμως στην 20άδα και του δίνει χρόνο είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, πάει να πει ότι τον έχει κανονικά στα πλάνα του.

Στη Βραζιλία πάντως ονειρεύονται να τον ξαναδούν στην πατρίδα τους. Αρχικά η Παλμέιρας είναι εκείνη που φέρεται να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του, ενώ και λέγεται ότι και η Φλαμένγκο ρίχνει... κλεφτές ματιές προς Πειραιά μεριά για τον Σκάρπα.

Όλα αυτά όμως είναι υποθετικά σενάρια που προέρχονται από τη Βραζιλία και τίποτα περισσότερο.

Αυτή τη στιγμή εκείνο που έχει σημασία για τον Σκάρπα είναι να υλοποιήσει με τον Ολυμπιακό το όνειρο που είχε από μικρό παιδί: Να παίξει στην Ευρώπη. Δεν τα κατάφερε στη Νότιγχαμ και ελπίζει να το πετύχει τώρα στον Πειραιά.