Πανσερραϊκός: O Πασχάλης Στάικος έγινε... κατοστάρης, με διαδοχικά γκολ

Ο Πασχάλης Στάικος το Σάββατο το βράδυ (23/9) αγωνίστηκε για 100η φορά σε αγώνα πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Συνδύασε αυτή τη συμμετοχή με ένα υπέροχο γκολ που ήταν το 6ο του στην κατηγορία.

Πανσερραϊκός: O Πασχάλης Στάικος έγινε... κατοστάρης, με διαδοχικά γκολ

Ο μέσος του Πανσερραϊκού είχε σκοράρει και την προηγούμενη αγωνιστική, στο εντυπωσιακό 4-4 της ομάδας των Σερρών με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής και βρήκε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Παρότι δεν σκοράρει σχετικά συχνά, είναι η δεύτερη φορά που σημειώνει γκολ για δύο διαδοχικές αγωνιστικές, αφού το είχε κάνει και τη σεζόν 2020-21 με τα χρώματα του ΟΦΗ, όταν είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ της ομάδας της Κρήτης στην ήττα με 2-1 στο Αγρίνιο και τέσσερις ημέρες μετά άνοιξε το σκορ στο ΟΦΗ - Λαμία 2-0.

Αυτή τη φορά ήταν πάλι η Λαμία ο αντίπαλος και έγραψε το 2-0. Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι αυτή που έχει δεχθεί τα τρία από τα έξι συνολικά γκολ του, αφού σκόραρε και στο Λαμία - ΟΦΗ 1-2 στις 2 Απριλίου 2022.

Ο Πασχάλης Στάικος είχε κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στις 8 Φεβρουαρίου 2015 στην αναμέτρηση Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0 και εκτός από τα χρώματα των Πρασίνων (21 συμμετοχές) έχει αγωνιστεί και στον ΟΦΗ (74 συμμετοχές - 4 γκολ), ενώ με τον Πανσερραϊκό έχει πέντε συμμετοχές και 2 γκολ.

Πηγή: slgr.gr