Κωνσταντέλιας: «Δεν ξέρω γιατί δεν κλήθηκα από τον Πογέτ στην Εθνική, στεναχωρήθηκα, αλλά συνέχιζω!»

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για πρώτη φορά για την μη κληση του στην Εθνική ομάδα, λέγοντας πως είναι διαθέσιμος παρότι αγνοεί το σκεπτικό του Πογέτ.

Κωνσταντέλιας: «Δεν ξέρω γιατί δεν κλήθηκα από τον Πογέτ στην Εθνική, στεναχωρήθηκα, αλλά συνέχιζω!»

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πρώτη φορά πέτυχε δύο γκολ με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της «NOVA».

Μεταξύ άλλων και για τη μη κλήση του στην Εθνική και τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ με τον νεαρό να λέει πως δεν ξέρει τον λόγο για τον οποίο δεν κλήθηκε.

Δεν βρισκόσουν στις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για τα ματς με την Ολλανδία και Γιβραλτάρ, ξέρεις το λόγο;

«Αυτά είναι επιλογές του προπονητή, εγώ δεν μπορώ να ξέρω, ο προπονητής επιλέγει. Ξέρει ποιους θα πάρει και γιατί. Εγώ είμαι πρόθυμος να πάω οποιαδήποτε στιγμή».

Στεναχωρήθηκες που δεν ήσουν στις κλήσεις;

«Σίγουρα αλλά καταλαβαίνω και τον προπονητή ότι ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο. Δεν πέφτω από κάτι τέτοιο».

Με αυτά που κάνεις όμως θα είσαι στις επόμενες;

«Δεν ξέρω από τον προπονητή εξαρτάται».

Αναφορικά με το παιχνίδι στα Γιάννινα είπε για το πάτημα του Εραμούσπε στον αστράγαλο του:

«Είμαι καλά. Με πάτησε λίγο άσχημα, αλλά μου ζήτησε συγγνώμη όλα καλά. Η ομάδα πάει καλά και είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι δουλεύουμε καθημερινά και θέλουμε όλοι να νικάμε. Δώσαμε το παν για να πάρουμε το τρίποντο. Χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα. Γιατί όταν σκοράρεις βοηθάς την ομάδα. Δεν τρελαίνομαι να βάζω γκολ, μου αρέσει και να δίνω ασίστ. Δεν βλέπω κριτικές, δεν με απασχολούν. Εγώ αυτό μπορώ να κάνω και να κάνω 1000 πράγματα ακόμα που θα φανούν στο μέλλον...».