Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ έχει εντοπίσει το πρόβλημα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει βρει το θέμα που έχει ο Ολυμπιακός και προς τιμήν του το παραδέχτηκε μετά την ευρεία νίκη επί της Κηφισιάς.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ έχει εντοπίσει το πρόβλημα

Λίγες ημέρες μετά την ευρωπαϊκή ήττα από τη Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και νίκησε την Κηφισιά με σκορ 4-0. Δεν είναι αντίπαλος που επιτρέπει στους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν, αλλά σίγουρα είναι θετικό πως η ομάδα ένα τέτοιο ματς το… καθάρισε.

Είναι αυτονόητο ότι σε αυτά τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός θα παίρνει τις νίκες. Βέβαια στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αυτονόητο και ειδικά από μετά απ' όσα ζήσαμε πέρσι. Όπως επίσης δεν είναι αυτονόητο αν κάνουμε και την ανάγνωση του αγώνα με την Κηφισιά.

Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα και ο Ολυμπιακός πριν αναλάβει δράση ο Ποντένσε είχε σε πλήρη ετοιμότητα τον Πασχαλάκη. Ο έμπειρος πορτιέρε κράτησε την ομάδα του Πειραιά όρθια όταν οι παίκτες του Αναστασίου βγήκαν τρεις εναντίον ενός στην αντεπίθεση. Και αν μη τι άλλο αυτό δεν είναι παράσημο για τον Ολυμπιακό, αλλά μία καμπάνα που δεν χτυπάει για πρώτη φορά σε ματς του Φαλήρου. Χτύπησε και με τις Σέρρες και δεν το πλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Η εξήγηση που έδωσε ο Μαρτίνεθ ήταν πως ο Ολυμπιακός είναι επιθετική ομάδα και δίνει χώρους στους αντιπάλους. Προς τιμήν του παραδέχτηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να βρουν μία ισορροπία και αυτό θα γίνει μέσα από τη δουλειά. Και ο ίδιος τώρα προσπαθεί να φτιάξει τις ατέλειες και κάθε μέρα μπαίνει και ένα λιθαράκι. Ακόμα και η πιο τέλεια ομάδα κάθε μέρα κάτι διορθώνει. Αν δεν παραδεχόταν ο Μαρτίνεθ πως χρειάζεται ισορροπία τότε θα υπήρχε πρόβλημα, διότι θα θεωρούσε φυσιολογικά τα ματς του Ολυμπιακού να ολοκληρώνονται με σκορ που παραπέμπουν σε ολλανδικό πρωτάθλημα.

Το έχει εντοπίσει το πρόβλημα και θα κοιτάξει να το φτιάξει γιατί έρχονται ζόρικα ματς με Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα. Κατά τα άλλα από την αναμέτρηση με την Κηφισιά ο Ολυμπιακός κρατάει ωραίες στιγμές. Κρατάει τη διάθεση που έχει ο Σολμπάκεν να μπει στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά. Κρατάει ότι ο Ποντένσε ήρθε για να βοηθήσει πραγματικά και με την Κηφισιά ξεκλείδωσε την άμυνα. Όπως φυσικά και αξίζει να κρατήσει ότι ο Ελ Κααμπί εξελίσσεται σε φαινόμενο με σερί ματς χωρίς ανάσα και να σκοράρει διαρκώς. Φυσικά θέλει και αυτός ξεκούραση κάποια στιγμή για να μην σκάσει. Διότι μη ξεχνάμε ότι έφτασε στον Ρέντη από το Μαρόκο δύο μέρες πριν την ΑΕΚ και παρόλα αυτά παίζει σερί. Από την άλλη ο Σκάρπα ακόμα και σε ένα τέτοιο ματς δεν έπεισε…