Ολυμπιακός - Κηφισιά 4-0: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα την Κηφισιά με 4-0 έχοντας πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση και κορυφαίους Ποντένσε και Ρέτσο. Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός - Κηφισιά 4-0: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός δεν αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα από την Κηφισιά και εν συνεχεία επικράτησε άνετα με 4-0 παίρνοντας πολλά από τις μεταγραφές του και απόμπαίκτες που σταδιακά μπαίνουν στο κλίμα.

Η κριτική των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Ήταν καθοριστικός όταν χρειάστηκε στο ξεκίνημα και έκανε μεγάλη απόκρουση, με την οποία αποφεύχθηκαν εκπλήξεις στην εξέλιξη του ματς.

ΚΙΝΙ: Με καλές και κακές στιγμές παίζοντας αυτή τη φορά στην κανονική θέση του, στη δεξιά πλευρά. Πάντα μαχητικός και με ανεβάσματα, στο γνωστό παιχνίδι του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Ακόμη ένα εξαιρετικό ματς με βοήθειες τόσο στην άμυνα όσο και στο κάθετο παιχνίδι επιθετικά. Άλλωστε από δική του πάσα ήρθε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του. Χειροκροτήθηκε πολύ θερμά στην αλλαγή του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Είχε κάποιες κακές πάσες και έδειξε να χρειάζεται χρόνο για να ξαναμπεί σε ρυθμό. Γενικά δεν είχε εκτός από την αρχή, όπως και όλη η ομάδα, σοβαρά προβλήματα.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Ενώ άρχισε με «θέματα» στην άμυνα και προσοχή στο επιθετικό παιχνίδι του, όσο περνούσε η ώρα γινόταν συνεχώς καλύτερος και «αγκρέσιβ». Πήρε πολύ θάρρος από την εκπληκτική σέντρα του στο δεύτερο γκολ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Έλληνα μέσο ειδικά όσο προσαρμόστηκε στις συνθήκες του αγώνα μετά τα πρώτα λεπτά. Τρεξίματα, καλές πάσες και σωστή τακτική.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Έδειξε κάπως κουρασμένος και εκτός ρυθμού στο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια ανέβηκε, έκανε καλές συνεργασίες και έπαιξε ρόλο στο να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή και γενικά στο παιχνίδι η ομάδα του.

ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΣΚΑΡΠΑ: Πολύ κινητικός μέσα στο ματς, ζητούσε συνεχώς μπάλα, πήρε πολλές πρωτοβουλίες και πίσω από τον φορ και στα πλάγια. Θέλει κι αυτός ένα γκολ για να πάρει τα πάνω του.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έκρινε το ματς κερδίζοντας πέναλτι και βάζοντας το δεύτερο γκολ με κεφαλιά παίρνοντας τη σωστή θέση στην περιοχή. Είχε ενέργειες τις κλάσης του και αρχίζει να δείχνει τι πρόκειται να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

ΟΛΑ ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ: Κεφάτος και με καλές κινήσεις στο πρώτο μέρος ο Νορβηγός, έδειξε την ικανότητά του στις διεισδύσεις, αλλά μπορούσε καλύτερα τελειώματα και γυρίσματα. Στο δεύτερο άλλαξε πλευρά και δεν φάνηκε τόσο μέχρι να αντικατασταθεί.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Πάλι έβαλε γκολ, έστω και με πέναλτι. Και πάλι ήταν απειλητικός, με συνεργασίες και κίνηση. Εγγύηση για τη θέση του, έφτασε τον Μασούρα στην πρώτη θέση των Ελλήνων σκόρερ και γενικά έφτασε στα επτά γκολ.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Μπήκε για να ξεκουραστεί ο Μαντί και έδειξε ότι είναι πάντα έτοιμος για ουσιαστική προσφορά, με αποκορύφωμα το γκολ στις καθυστερήσεις.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Πρώτο γκολ και για τον έμπειρο στράικερ, με πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε. Πολύ κινητικός μέσα και μακριά από την περιοχή, πήρε το χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Καλή παρουσία από τον Πορτογάλο που έβαλε κι ένα ωραίο γκολ που δεν μέτρησε, αλλά είχε διάθεση με αρκετές πανέξυπνες κάθετες πάσες.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Είχε συμμετοχή σε αρκετές φάσεις και από δικό του κόρνερ μπήκε το τέταρτο γκολ.

ΤΖΑΚΣΟΝ ΠΟΡΟΖΟ: Δείχνει να έχει τρακ και απροσεξίες, αλλά έχει στοιχεία που προς το τέλος του αγώνα άφησαν ελπίδες για τη συνέχεια, όπως δύναμη και ταχύτητα σε φάσεις. Θέλει χρόνο.