Άρης - Παναιτωλικός 3-0: «Καθάρισε» ο Μορόν για τους «κιτρινόμαυρους»

Ο Άρης, με τον Μορόν να σκοράρει δις και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στον σύλλογο, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, στο 3-0 επί του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Άρης - Παναιτωλικός 3-0: «Καθάρισε» ο Μορόν για τους «κιτρινόμαυρους»

Τη δεύτερη νίκη του πανηγύρισε ο Άρης από τη μέρα που ο Άκης Μάντζιος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Super League παρέμεινε αήττητος.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης κέρδισε 3-0 τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ αναπτέρωσε και το ηθικό του ενόψει του αγώνα που ακολουθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (27/9).

Αντίθετα, η ομάδα του Αγρινίου όσο κι αν ήλπιζε να γυρίσει «σελίδα» μετά τα αρνητικά της αποτελέσματα και να πανηγυρίσει την παρθενική της νίκη στην κατηγορία, τελικά για ακόμα μία φορά δεν τα κατάφερε. Για τον Παναιτωλικό αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του στο θεσμό, που τον κράτησε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άρης παρουσιάστηκε ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και δικαιώθηκε τελικά για την υπεροχή του στο 22’, όταν άνοιξε το σκορ με δυνατό μακρινό σουτ του Μορόν. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα τέρματα, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν. Την ίδια στιγμή όμως, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και από τον αντίπαλό τους.

Ο Παναιτωλικός είχε μία καλή στιγμή μόλις στο τρίτο λεπτό της συνάντησης με τον Καρέλη, ωστόσο εν συνεχεία δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απειλητικός μπροστά στην εστία του Κουέστα.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη καλή στιγμή. Και πάλι όμως ο Άρης ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, με τον Μορόν να πετυχαίνει στο 55’ το δεύτερο γκολ του στο ματς.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Παναιτωλικός προσπάθησε να μειώσει για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά οι επιθετικές του προσπάθειες πέρασαν ανεκμετάλλευτες και οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τελικά στο 3-0 στο 85’, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΑΡΗΣ (4-3-3): Κουέστα - Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι – Βερστράτε (76’ Ζουλς), Νταρίντα (87’ Παναγίδης), Ζαμόρα – Σουλεϊμάνοφ (63’ Κάρλσον), Μενέντες (76’ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν (63’ Πάρδο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (4-2-3-1): Καπίνο - Μαυρίας, Μπρούνο Ντουάρτε, Οικονόμου, Σίλβα – Μπαλντασάρα (60’ Ξενιτίδης), Πέρες – Χουάνπι (83’ Μπουζούκης), Σενγκέλια (60’ Ντίαζ), Ντουάρτε (83’ Λιάβας) – Καρέλης (85’ Πέδρο).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Αθανάσιος Κόλλιας και Λάμπρος Διαμάντης (Ηπείρου)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέρες, Οικονόμου