Αναστασίου: «Μαγική εικόνα το 4-0»

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στα λάθη που έγιναν από την ομάδα του και στις ευκαιρίες που είχε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αναστασίου: «Μαγική εικόνα το 4-0»

Στην κάμερα του ΟΤΕ, ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο κανόνας του ποδοσφαίρου, όταν δεν πετυχαίνεις γκολ. Σαν τακτική προσέγγιση σταθήκαμε πολύ καλά. Περιμέναμε έναν Ολυμπιακό πεινασμένο, μετά την ήττα της Πέμπτης και θα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Αν δεν πετυχαίνεις γκολ αυτά συμβαίνουν.

Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι και στο Καραϊσκάκη δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Δεχθήκαμε δύο γκολ από πέναλτι, ένα κόρνερ, και ένα ακόμη από τον πιο κοντό παίκτη του γηπέδου. Είναι μαγική εικόνα το 4-0. Τα παιδιά παλέψαν, έπαιξαν καλά. Από εύκολα λάθη δεχθήκαμε γκολ.

Κάθε ματς είναι σημαντικό. Και σήμερα ήταν σημαντικό γιατί μπορεί να δεχθείς 7-8 γκολ και μετά να κοιτάς να μαζέψεις τα κομμάτια σου ενόψει Λαμίας. Εγώ θα σταθώ στην προσπάθεια. Έρχονται παίκτες κάθε εβδομάδα και κοιτάμε να αποκτήσουμε μια ομοιογένεια. Θέλουμε δουλειά, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας γιατί με αυτές τις ομάδες κοστίζουν».