Ματαρίτα: «Έχουμε τη σωστή νοοτροπία»

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του Άρη, αλλά και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ματαρίτα: «Έχουμε τη σωστή νοοτροπία»

Ο Άρης υποδέχεται στην έδρα του τον Παναιτωλικό για την πέμπτη αγωνιστική της Super League. Ενόψει του αγώνα ο Ρόναλντ Ματαρίτα μίλησε στην κάμερα της NOVA.

Για τη δική του ετοιμότητα είπε: «Νιώθω ενθουσιασμένος που είμαι έτοιμος να αγωνιστώ! Εγώ είμαι έτοιμος αγωνιστικά, αλλά αν ξεκινήσω, αυτό είναι θέμα του προπονητή».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για την ομάδα σχολίασε: «Η ομάδα είναι πραγματικά καλή. Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Με τις ιδέες του καινούργιου προπονητή γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε τη σωστή νοοτροπία για το ερχόμενο παιχνίδι, για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη βελτίωση στην αμυντική λειτουργία τόνισε: «Ασφαλώς και βλέπω ότι βελτιωνόμαστε καθημερινά και σε ό,τι αφορά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Έχουμε τη σωστή νοοτροπία για να το κάνουμε αυτό και εντός, αλλά και εκτός γηπέδου».

Για τη ψυχολογία της ομάδας μετά τα αποτελέσματα με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Στα δύο προηγούμενα, όμως, πήραμε μια νίκη και μια ισοπαλία, που μας βοηθούν ψυχολογικά και μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά. Πάμε να νικήσουμε τον Παναιτωλικό, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε στο δρόμο, που έχουμε μπει το τελευταίο διάστημα».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό επισήμανε: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι αυτό με τον Παναιτωλικό. Από όσο έχουμε δει και μελετήσει τον αντίπαλο, είναι ομάδα που παίζει διαφορετικά από όσες αντιμετωπίσαμε ως τώρα. Παίζει με πέντε αμυντικούς και ψάχνει το γκολ με αντεπιθέσεις. Πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού κι όσο για την επίθεση πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, γιατί ο αντίπαλος παίζει με βάθος στην άμυνά του».