Ολυμπιακός: Όλα όσα πρέπει να προσέξει με Κηφισιά

Ο Μαρτίνεθ πολλές φορές έχει σταθεί στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να έχουν τις κατάλληλες «απαντήσεις» στις στατικές φάσεις των αντιπάλων.

Ολυμπιακός: Όλα όσα πρέπει να προσέξει με Κηφισιά

Αν λάβουμε υπόψη τον τρόπο με τον οποίο κατέβηκε η Κηφισιά στο ματς της Τούμπας στις 27 Αυγούστου, τότε το αβίαστο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο και όχι... κλεφτοπόλεμο. Ο Μαρτίνεθ πολλές φορές έχει σταθεί στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να έχουν τις κατάλληλες «απαντήσεις» στις στατικές φάσεις των αντιπάλων.

Με την ΑΕΚ τα πήγαν μια χαρά, ενώ με τη Φράιμπουργκ δέχτηκαν το γκολ στα τελειώματα από ένα κόρνερ και έχασαν το παιχνίδι. Η Κηφισιά είναι μία ομάδα που έως τώρα δείχνει να εκμεταλλεύεται τα «στημένα» της. Δύο γκολ από στατικές φάσεις πέτυχε στο 4-4 με τον Πανσερραϊκό κι άλλο ένα στο 2-1 με τον Ατρόμητο. Επίσης, παίζει πολύ με βαθιές μπαλιές, επιχειρώντας να χτυπήσει τους αντιπάλους της στην πλάτη της άμυνας με γεμίσματα.

Ο Οζέγκοβιτς μπορεί να απουσιάζει από το σημερινό ματς, αλλά οι νεοφώτιστοι έχουν στη διάθεσή τους τον Τετέι που έχει δείξει έως τώρα ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η ταχύτητά του, η φρεσκάδα του και η... ανακατωσούρα που προκαλεί στις αντίπαλες άμυνες, είναι κάτι που το έχουν κατά νου στον Ρέντη. Επίσης, ιδιαιτέρως επικίνδυνοι είναι και οι Μπιφουμά και Ματέους Σάντος που αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή.

Οι παλαιότεροι στον Ρέντη πάντως βλέπουν και έναν φορμαρισμένο Γιάννη Μασούρα. Ο 27χρονος δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, δινόταν συνεχώς δανεικός σε ελληνικές ή ξένες ομάδες και τώρα φαίνεται ότι έχει βρει την... Ιθάκη του στην Κηφισιά. Σίγουρα θα έχει ένα έξτρα κίνητρο για να δείξει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι κακώς δεν του δόθηκαν ευκαιρίες. Πώς να του δίνονταν όμως όταν ο Ολυμπιακός είχε παίκτες υψηλής ποιότητας στη θέση του; Ο Γιάννης Μασούρας στο ματς της Τούμπας είχε αγωνιστεί σε ρόλο εξτρέμ, ενώ στα υπόλοιπα ως δεξί μπακ.