Απίστευτο: Nα κουρέψουν τα δένδρα, ζητάει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων των αιτημάτων για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη, ζητάει από την «κίτρινη» ΠΑΕ να κλαδευτούν τα δέντρα γύρω από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Απίστευτο: Nα κουρέψουν τα δένδρα, ζητάει ο ΠΑΟΚ

Την Κυριακή (21/10), ο Άρης υποδέχεται τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ.

Όσο περνάνε οι μέρες, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται σε όλα τα μέτωπα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον δικέφαλο του Βορρά να έχει πρωτοφανή αιτήματα.

Σύμφωνα με το Δήμο Θεσσαλονίκης, έφτασε στα γραφεία τους ένα έγγραφο από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρει και το πρωτοφανές αίτημα των φιλοξενούμενων που έχει να κάνει με το κλάδεμα των δέντρων γύρο από τα σημεία που θα περάσει το πούλμαν με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, γύρω από το γήπεδο.

Ο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, εξάλλου ζήτησε είναι υπάρξει κοινή συνάντηση με εκπρόσωπους του ΠΑΟΚ και του Άρη, αλλά και των υπευθύνων ασφαλείας του αγώνα.


Όσο περνούν οι μέρες, η προσοχή όλων στρέφεται παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν κι άλλες πτυχές όπως η διαιτητική, αλλά και αυτή της ασφάλειας διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Προφανώς για τον τελευταίο λόγο, έκανε παρέμβαση ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Αυτό που ζήτησε είναι υπάρξει αύριο (17/10) το πρωί κοινή συνάντηση με εκπρόσωπους του ΠΑΟΚ και του Άρη, αλλά και των υπευθύνων ασφαλείας του αγώνα. Όλα αυτά προφανώς για την ομαλότερη δυνατή διεξαγωγή του ματς.