Άρης: Με Νταρίντα η αποστολή για Παναιτωλικό

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με τον Άκη Μάντζιο να έχει στα πλάνα του τον Νταρίντα.

Άρης: Με Νταρίντα η αποστολή για Παναιτωλικό

Έγιναν γνωστές οι επιλογές του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Κανονικά στη διάθεση του Έλληνα προπονητή είναι ο Νταρίντα, ενώ εκτός έμειναν οι Ρουπ, Τζούρασεκ, Σαβέριο και Πάβισιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/09), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Đurasek, Saverio (τραυματίες), Pavicic, Fattore, Δεληζήσης, Αηδόνης.