Ο Κούντε ξανά στην εθνική Καμερούν

Στο προσκλητήριο των εθνικών τους ομάδων παρέμειναν για ακόμα μία φορά οι παίκτες του Ατρόμητου Ουαζντί Κεσχρίντα και Αγκιμπού Καμαρά. Επιστροφή για Κούντε, Βαλένσια.

Ο Κούντε ξανά στην εθνική Καμερούν

Ο Ουαζντί Κεσχρίντα που αποτελεί σταθερό και βασικότατο στέλεχος στην εθνική Τυνησίας από το καλοκαίρι του 2022 (με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ), θα είναι παρών στις δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Νότια Κορέα (13/10) και Ιαπωνία (17/10).

Ο Αγκιμπού Καμαρά που επίσης έχει καθιερωθεί στην εθνική Γουινέας θα είναι διαθέσιμος για τα ματς κόντρα σε Τόγκο (13/10) και Γουινέα – Μπισάου (17/10) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στις εθνικές τους ομάδες κλήθηκαν οι Πιέρ Κούντε και Ντιέγο Βαλένσια, που επιστρέφουν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα μετά την οριστικοποίηση της απόκτησής τους από την ομάδα μας.

Ο Πιέρ Κούντε, μετά την απουσία του από το τελευταίο προσκλητήριο της εθνικής του ομάδας, κλήθηκε για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Ρωσία (12/10) στην Αγία Πετρούπολη και Σενεγάλη (16/10) στο Λανς της Γαλλίας.

Ο Ντιέγο Βαλένσια μετά τον Νοέμβριο του 2022, είναι εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει στην εθνική Χιλής. O ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου είναι στην προεπιλογή της ομάδας του για τις αναμετρήσεις με Περού (12/10) και Βενεζουέλα (17/10) στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.