ΠΑΟΚ: Συνέχισαν ατοιμικό πρόγραμμα οι Αντόνιο και Σοάρες

Τα ατομικά τους προγράμματα έδωσαν οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες.

ΠΑΟΚ: Συνέχισαν ατοιμικό πρόγραμμα οι Αντόνιο και Σοάρες

Μετά τη νίκη στο Ελσίνκι ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απόντες από το ομαδικό πρόγραμμα της Παρασκευής (22/9) ήταν οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες που έκαναν ατομικό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η νίκη στο Ελσίνκι ανήκει ήδη στο παρελθόν. Η ομάδα κέρδισε σε βαθμούς αλλά και ψυχολογία και πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη πρόκληση, αυτή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, με μοναδικό στόχο της επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Λιγότερες από 24 ώρες μετά το παιχνίδι στη Φινλανδία, παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη βάση τους στη Νέα Μεσημβρία και σήκωσαν μανίκια ενόψει Ιωαννίνων.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στην Ελσίνκι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο τακτικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή για τη μάχη της Κυριακής (24.09, 20:30). Το Σάββατο (23.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».