Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκος

Την απόκτηση του έμπειρου μέσου Σον Γκος, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάδεργουελ, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης 

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκος

Κάτοικος Τρίπολης και επίσημα ο Σον Γκος, καθώς μετά από 2 χρόνια στην Μάδεργουελ ο Γκος έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Sean Richard Goss. Ο Sean Goss με εθνικότητα από την Βόρεια Ιρλανδία, γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1995 στην πόλη Wegberg της Γερμανίας.

Αγωνίζεται αγωνίζεται ως μέσος, με συμμετοχές στα κορυφαία πρωταθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ το 2023 κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας. Υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025.

Καλωσορίζουμε τον Sean Goss στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Αστέρα και που θα γνωρίσω ένα καινούριο πρωτάθλημα. Έχω μάθει και θα συνεχίσω να μαθαίνω για το ελληνικό πρωτάθλημα και βέβαια έχω ήδη μάθει αρκετά για τον Αστέρα. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα και μια νέα μεγάλη πρόκληση.

Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε πολλές σημαντικές στιγμές με την ομάδα και να κάνουμε τους φιλάθλους μας να είναι περήφανοι. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».