Νταμπράουσκας: «Λάθος τρόπος σκέψης να πούμε ότι θέλουμε παίκτη λόγω Ντίκο, Ριέρα»

Ξεκάθαρος ο Βάλντας Νταμπράουσκας στο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του ΟΦΗ μετά τους τραυματισμούς των Ντίκο και Ριέρα.

Νταμπράουσκας: «Λάθος τρόπος σκέψης να πούμε ότι θέλουμε παίκτη λόγω Ντίκο, Ριέρα»

Ο ΟΦΗ είδε τους Ντίκο και Ριέρα να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών και εύλογα προέκυψε το ερώτημα για το εάν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση.

Εντούτοις, ο Λιθουανός τεχνικός έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως αυτό θα συμβεί «μόνο αν βρεθεί κάτι που να είναι εξαιρετικό».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βάλντας Νταμπράουσκας: «Θα ήταν λάθος τρόπος σκέψης μόλις τραυματιστεί κάποιος να πούμε ότι τώρα χρειαζόμαστε μεταγραφή. Έχουμε πάνω από 20 παίκτες και αυτοί οι παίκτες πρέπει να είναι ικανοί. Τώρα είναι ανοικτή ακόμα η μεταγραφική περίοδος, αλλά υπάρχουν παίκτες που ίσως είναι πολύ καιρό χωρίς ομάδα, δεν έχουν κάνει προετοιμασία. Χρειάζεται μία διαδικασία εάν έρθει ένας τέτοιος παίκτης, γιατί πρέπει να συνηθίσει την ομάδα, τα αποδυτήρια. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Οι παίκτες που είναι τραυματίες τώρα θα απουσιάσουν για 2-3 εβδομάδες και θα επιστρέψουν. Το θέμα δυσκολεύει όταν τραυματίζονται παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση. Τότε προκύπτουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν».