Άρης: Με προβλήματα στα χάφ η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει Παναιτωλικού...

H επιστροφή των παικτών του Άρη στις προπονήσεις, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, έγινε με τους Νταρίντα, Τζούρασεκ και Ρουπ αμφίβοβους.

Άρης: Με προβλήματα στα χάφ η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει Παναιτωλικού...

Στενή θα είναι η συνεργασία του Άκη Μάντζιου με το ιατρικό τιμ του Άρη προκειμένου να μάθει πόσοι από τους παίκτες του κέντρου θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο παιχνίδι (24/9, 17:30) με τον Παναιτωλικό καθώς η κατάσταση των Νταρίντα, Τζούρασεκ και Ρουπ θα αξιολογηθεί στην πορεία της εβδομάδας.

Αν εξαιρεθεί η συμμετοχή του Ζαν Ζουλ Εμβοντό στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και η επιστροφή του στη δράση έπειτα από απουσία ενός μήνα, κανένα από τα υπόλοιπα ερωτηματικά δεν απαντήθηκαν στην επανέναρξη των προπονήσεων στον Άρη καθώς παραμένουν τα προβλήματα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έκανε θεραπεία, παρά την αισιοδοξία που υπάρχει για τη διαθεσιμότητά του και όπως σημείωσε η ΠΑΕ Άρης στο επίσημο δελτίο Τύπου της… «καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής τους» καθώς στο ίδιο γκρουπ είναι και οι Λούκας Ρουπ, Νέβεν Τζούρασεκ.

Ο Γερμανός αγωνίστηκε με ένεση ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση ενώ ο Κίκε Σαβέριο δύσκολα θα προλάβει παιχνίδι πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος.