Παντέλης: «Βλέπω καλύτερο τον Πασχαλάκη, ίσως στον ΠΑΟΚ να είχε πολλά στο κεφάλι του»

Ο Τάκης Παντέλης, ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Παντέλης: «Βλέπω καλύτερο τον Πασχαλάκη, ίσως στον ΠΑΟΚ να είχε πολλά στο κεφάλι του»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης.

Μεταξύ άλλων είπε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Απογοήτευση, δεν μου άρεσε ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Άρης. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού, με απογοήτευσε η απόδοσή του γιατί έχει και ευρωπαϊκό παιχνίδι και αν πάει έτσι θα είναι δύσκολα. Δεν με εντυπωσίασε η οργάνωση, ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε, σαν να μαζεύτηκαν 11 παίκτες και ένα έπαιξαν ένα παιχνίδι. Δεν μπορεί να βάζει καινούριους παίκτες χωρίς λόγο ο Λουτσέσκου, πρέπει να προσαρμοστούν πρώτα, δεν κατάλαβα την επιλογή του.

Για μένα έπρεπε να καθαρίσει το παιχνίδι και μετά να βάλει τους νέους παίκτες. Δεν μου άρεσε τίποτα στον ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπεται να σου κάνει τρεις ευκαιρίες ο Άρης και εσύ να απαντάς μόνο με μία. Ο Σαμάτα δεν μου έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Δεν είμαι ο προπονητής, αλλά ο Μεϊτέ δεν έδειξε πως μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από τον Τσιγγάρα. Όταν έχεις ένα ντέρμπι με τον Άρη, είναι θέμα γοήτρου, πρέπει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές για να πάρεις το παιχνίδι. Είχε μέρες να προετοιμάσει το ματς της Ευρώπης μετά, αν μείνεις πίσω στο πρωτάθλημα μετά πέφτει η ψυχολογία σου. Δεν μπορείς να δοκιμάσεις δίδυμο στα χαφ σε ένα τοπικό ντέρμπι. Η Ευρώπη είναι μέχρι τον Δεκέμβρη, μετά τι θα κάνει;».

Για τον τερματοφύλακα που του έκανε εντύπωση στις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ: «Μεγάλη εντύπωση μου έχει κάνει ο Πασχαλάκης, στον Ολυμπιακό τον βλέπω πολύ καλύτερο και πολύ ανεβασμένο. Δεν ξέρω τι έγινε, ίσως στον ΠΑΟΚ να είχε πολλά στο κεφάλι του πέρα από την προπόνηση».