Ατρόμητος - Βόλος 1-1: Ούτε τώρα

Στο 1-1 έμειναν Ατρόμητος και Βόλος στο Περιστέρι. Χωρίς νίκη και οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα.

Ατρόμητος - Βόλος 1-1: Ούτε τώρα

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Ατρόμητος και Βόλος που έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι στο 36’ άνοιξαν το σκορ με τον Αντζιέλσκι αλλά στο 46’ ο Ασεβέδο με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, είχε ένταση και διάθεση να επιτεθεί απέναντι στον Βόλο που αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Με τους «νέους» Τζαβέλλα, Βαλένσια στο αρχικό σχήμα, ο Ατρόμητος προσπάθησε να σπάσει την άμυνα του Βόλου και τα κατάφερε στο 36’ μετά την έξοχη πάσα του Ρομπάιγ και το όμορφο τελείωμα του Αντζιέλσκι.

Ακίνδυνος ο Βόλος στο πρώτο μέρος ευτύχησε να ισοφαρίσει στα 21 δευτερόλεπτα της επανάληψης με το αυτογκόλ του Ασεβέδο. Αυτό το γκολ αλλά και οι κινήσεις του Μπράτσου που έγιναν με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου άλλαξαν άρδην την εικόνα του Βόλου που δεν κάθισε πάνω σε αυτό το 1-1.

Το ματς έτσι πήρε με άγρια ομορφιά αφού και ο Ατρόμητος ήθελε τη νίκη και βρήκε χώρους να απειλήσει με τον Βέργο να περνάει στο ματς, μαζί με τον Κούντε (επίσης ντεμπούτο). Υπήρξαν ευκαιρίες, όχι μεγάλες είναι η αλήθεια, αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι δυο ομάδες δεν έχουν γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ 1-1

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Σκόρερ: 36’ Αντζιέλσκι – 46’ Ασεβέδο αυτογκόλ

Οι συνθέσεις…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου – Έντερ (60’ Κούντε), Φριντζόνσον – Βαλένσια, Καμαρά, Ρομπάιγ (71’ Γιουμπιτάνα) – Αντζιέλσκι (59’ Βέργος).

ΒΟΛΟΣ:
Σιαμπάνης – Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Κίτσος (46’ Λούνα) – Τσοκάνης, Τρουιγιέ (75’ Μεταξάς) – Κόμπα (57’ Μπερτόλιο), Αχμέτ Ενγκίν (46’ Μαχαίρας), Ντέλετιτς – Μωραΐτης (46’ Γκαρσία).