Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με το παιχνίδι να περνάει από τα πόδια του Φορτούνη και τον Ποντένσε να έχει την πρώτη του ασίστ.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ:

Καθοριστικός γι' ακόμα ένα παιχνίδι ο Έλληνας γκολκίπερ με σημαντικές επεμβάσεις ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο που η ΑΕΚ πίεζε.

ΚΙΝΙ:

Δεν έκανε καλό παιχνίδι, ενώ μας είχε συνηθίσει σε καλύτερη εικόνα. Έχασε πολλές μονομαχίες ο Ισπανός.

ΦΡΕΙΡΕ:

Δεν μπήκε καλά στο ματς, είχε λάθη, αλλά όσο περνούσε η ώρα βελτιώθηκε η εικόνα του. Κέρδισε πολλές μονομαχίες και προσπάθησε με βαθιές μπαλιές να βοηθήσει και στην επίθεση.

ΡΕΤΣΟΣ:

Ακόμα ένα καλό ματς από τον Έλληνα στόπερ. Απέφυγε τις περιττές ενέργειες, πήγε στα σίγουρα και βοήθησε και στην ανάπτυξη.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ:

Ήταν παιχνίδι που είχε αρκετή δουλειά. Τα πήγε πολύ καλά έχοντας σωστές επιλογές, ενώ έκανε και κάποια έξυπνα φάουλ.

ΕΣΕ:

Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν καλός, ενώ έχει χάσει και τον Ρότα στη φάση που γίνεται το 1-0 της ΑΕΚ. Ανέβηκε στη συνέχεια και άλλαξε την εικόνα του προς το καλύτερο.

ΚΑΜΑΡΑ:

Είχε πολλές λανθασμένες πάσες, ενώ έχει κάνει ένα πολύ κακό πρώτο εικοσάλεπτο. Και αυτός, ωστόσο μετά το 20' ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε πολύ ανασταλτικά.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ:

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Φορτούνη. Από τα πόδια του περνούσε όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Όταν ανέβασε στροφές άλλαξε όλη η εικόνα του αγώνα. Η αλλαγή του προφανώς και οφείλεται σε κίνηση τακτικής.

ΠΟΝΣΕΝΣΕ:

Με δεδομένο ότι έκανε το ντεμπούτο του σε ένα ματς απαιτήσεων το πρόσημο είναι θετικό. Όταν ανέβασε στροφές άλλαξε την εικόνα του ματς και φυσικά χρεώθηκε ακόμα μία ασίστ σε ματς με την ΑΕΚ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ:

Έτρεξε πολύ κυνήγησε πολλές μπάλες παίζοντας γι' ακόμα μία φορά ως δεύτερος επιθετικός. Ήταν θετικός στον ρόλο που του ανέθεσε ο προπονητής του.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ:

Πίεσε πολύ την άμυνα της ΑΕΚ, ήταν πολύ ορεξάτος και φυσικά πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΠΙΕΛ:

Πέρασε στο 54' αντί του Ποντένσε, είχε κάποιες καλές ενέργειες, αλλά μέχρι εκεί.

ΣΚΑΡΠΑ:

Στο 54' πήρε τη θέση του Μασούρα, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

ΙΜΠΟΡΑ:

Έκανε τη δουλειά για την οποία τον έβαλε στο παιχνίδι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο τελευταίο εικοσάλεπτο αποφεύγοντας τις περιττές ενέργειες.

ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ:

Έπαιξε για περίπου δέκα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.