Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ και το ξεχωριστό με την ΑΕΚ

Από τους παίκτες του Ολυμπιακού που θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (21:30) στην OPAP Arena, ο Πεπ Μπιέλ έχει κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει και να προσπαθήσει να επαναλάβει. 

Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ και το ξεχωριστό με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (21:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα επισκεφθεί την OPAP Arena για τέταρτη φορά μετά τα περσινά 3-1 και 0-0 για το πρωτάθλημα και 0-3 για το Κύπελλο.

Η πειραϊκή ομάδα που έχει πολλές αλλαγές φέτος στο ρόστερ της διαθέτει παίκτες με παράδοση εναντίον της ΑΕΚ, όπως ο Κώστας Φορτούνης, ο Μαντί Καμαρά, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Γιώργος Μασούρας, αλλά υπάρχει και κάποιος με κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Στα γκολ που πέτυχε πέρυσι στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός μόνον ο Πεπ Μπιέλ είχε συμμετοχή σε ένα εξ' αυτών, στο αυτογκόλ του Μουκουντί με το οποίο οι Πειραιώτες είχαν ανοίξει το σκορ στη νίκη τους με 3-1. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν ο Κανός (από πάσα του Φορτούνη) και ο Μπακαμπού.

Και στο Φάληρο στην περσινή σεζόν, τα γκολ του Ολυμπιακού είχαν βάλει παίκτες που δεν είναι τώρα στην ομάδα. Ο Μπακαμπού στο 1-3 των play offs και οι Βαλμπουενά, Χουάνγκ στο 2-1 του Κυπέλλου.

Ο Μπιέλ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο να επαναλάβει ό,τι είχε κάνει εκεί πέρυσι. Είναι άλλωστε και παίκτης που είχε σκοράρει και σε άλλο εκτός έδρας ντέρμπι του Ολυμπιακού, στο επεισοδιακό 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.