Ολυμπιακός: Καμία... σκιά πίσω από τον αποκλεισμό του Ελ Αραμπί

Καθαρά για αγωνιστικούς λόγους ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (17/9, 21:30).

Ολυμπιακός: Καμία... σκιά πίσω από τον αποκλεισμό του Ελ Αραμπί

Τα πράγματα αναφορικά με τον αποκλεισμό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια σε λίγες ώρες (17/9, 21:30) δεν συνδέονται με καμία ίντριγκα ή κουτσομπολιό.

Από τη στιγμή που οι Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς χαίρουν άκρας υγείας, τότε ο Ελ Αραμπί πέφτει αυτομάτως στην τρίτη θέση της ιεραρχίας των επιθετικών. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον Μαροκινό φορ, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά όταν άρχισαν τα επίσημα παιχνίδια κυμάνθηκε σε ρηχά νερά.

Αφού ο Γιόβετιτς έδειξε με την αγωνιστική του εικόνα στον Ρέντη ότι είναι σε θέση να βοηθήσει ένα ημίχρονο (και βάλε...) κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν το πολυσκέφτηκε. Άφησε έξω τον Ελ Αραμπί και πήρε τον Μαυροβούνιο, αλλά και τον Ελ Κααμπί για να συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο της 20άδας.

Εν ολίγοις, ο αποκλεισμός του Ελ Αραμπί δεν σημαίνει κιόλας ότι υπάρχει οποιαδήποτε άλλη... σκιά πίσω από την απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός βάζοντας κάτω τα δεδομένα, θεώρησε οτι στον πάγκο δεν χρειάζεται να είναι δύο επιθετικοί, αλλά ένας. Εκτιμούσε ότι θα έπρεπε να έχει περισσότερες λύσεις στις υπόλοιπες θέσεις και για αυτό το λόγο θα έπρεπε να «θυσιαστεί» ένας φορ. Ο Μαροκινός είναι τρίτος στην ιεραρχία και κατά συνέπεια εκείνος έμεινε εκτός και όχι κάποιος από τους Ελ Κααμπί ή Γιόβετιτς.