Ραχμάν Μπάμπα: «Σκληρός ΠΑΟΚ για νίκη με Άρη»

Για την ετοιμότητά του ίδιου και των συμπαικτών του στον ΠΑΟΚ να πάρουν το τρίποντο στο ντέρμπι με τον Άρη (20:30) μίλησε ο Ραχμάν Μπάμπα.

Ραχμάν Μπάμπα: «Σκληρός ΠΑΟΚ για νίκη με Άρη»

Ο Ραχμάν Μπάμπα δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στο αποψινό (17/9-20:30) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την ομάδα του:

«Αισθάνομαι καλά, έκανα τις απαραίτητες θεραπείες και από την Πέμπτη προπονούμαι κανονικά με την ομάδα, είμαι καλά».

Για το αν ωφέλησε η διακοπή τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω κάθε διακοπή βοηθάει τις ομάδες, επιπλέον οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν υποχρεώσεις με Εθνικής, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Δουλέψαμε πολύ αυτή την περίοδο, έχει καθαρίσει το μυαλό μας μετά την ήττα με τον ΟΦΗ και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Άρη».

Για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα: «Οι νέοι παίκτες έχουν φέρει ποιότητα στην ομάδα, θα αλλάξουν την ομάδα προς το καλύτερο. Έίμαστε χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ, στις προπονήσεις δείχνουν θέληση και πάθος να βρίσκονται στην ομάδα, θα δούμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Σωματικά αισθάνομαι καλά, έχω παίξει ήδη αρκετά παιχνίδια έως τώρα. Ήταν δύσκολη περίοδος η προηγούμενη, με πολλά παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, όλοι είναι οι ποδοσφαιριστές με ποιότητα και ο προπονητής θα βρει τον τρόπο να συνδυάσει παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές. Παίζουμε στο σπίτι μας, δεν έχουμε δικαιολογίες. Υπήρξε διακοπή, είμαστε φρέσκοι, πρέπει να είμαστε σκληροί, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Τούμπα».