Ολυμπιακός: Προσπαθεί για Φράιμπουργκ ο Αλεξανδρόπουλος

Ενοχλήσεις έχει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και γι' αυτό δεν είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τον περιμένει για Φράιμπουργκ ο Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός: Προσπαθεί για Φράιμπουργκ ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το σημερινό (21:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήταν μία αναγκαστική επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καθώς ο διεθνής μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει ενοχλήσεις και ένα πρήξιμο στο πόδι από την ένταση των προπονήσεων και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του για τον αγώνα του πρωταθλήματος, με την προσπάθεια του παίκτη και του επιτελείου να στρέφεται στην ετοιμότητά του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/9) με τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League.

Ο Μαρτίνεθ υπολογίζει τον 22χρονο χαφ δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής στα περισσότερα από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στη σεζόν και τον περιμένει για τον αγώνα με τους Γερμανούς, ίσως και για βασικό ρόλο εφόσον ο παίκτης ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ο Αλεξανδρόπουλος άλλωστε έχει μεγάλη συμμετοχή στην παρουσία του Ολυμπιακού στον όμιλο με το γκολ που είχε σημειώσει τον Αύγουστο στο Βέλγιο, στη ρεβάνς με την Γκενκ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση για τα play offs της διοργάνωσης.