«Σειρήνες» για Μάνταλο, Μπακασέτα

Δημοσιεύματα, σε Αγγλία και Τουρκία, θέλουν τις Γουέστ Μπρομ και Γαλατασαράι να φλερτάρουν με τους δύο «κιτρινόμαυρους» μέσους.

«Σειρήνες» για Μάνταλο, Μπακασέτα

Ήχησαν αγγλικές και τουρκικές σειρήνες για Πέτρο Μάνταλο και Τάσο Μπακασέτα! Δημοσιεύματα στη Βρετανία θέλουν τη Γουέστ Μπρομ να επανέρχεται για τον αρχηγό της «Ένωσης» ενώ στην Τουρκία γράφτηκε, πριν από λίγες ώρες, ότι η Γαλατασαράι εξετάζει την περίπτωση του έτερου «κιτρινόμαυρου» μέσου.

Θυμίζουμε πως οι Άγγλοι είχαν καταθέσει προσφορά στον «Δικέφαλο» στο τέλος του καλοκαιριού για τον Μάνταλο αλλά την είχε αρνηθεί η ΠΑΕ. Σύμφωνα με τις διαρροές, τότε, πλήρωναν συνολικά δέκα εκατομμύρια ευρώ, τα έξι άμεσα για τον δανεισμό του και τα υπόλοιπα τέσσερα για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα απόκτησης το καλοκαίρι του 2019.

Σε αυτή την πρόταση όμως απάντησε αρνητικά η «Ένωση». Πλέον απομένει να διαπιστώσουμε αν όντως θα επανέλθουν οι Άγγλοι και με ποια ακριβώς προσφορά. Σημειώνουμε πως Γουέστ Μπρομ αγωνίζεται φέτος στην Τσάμπιονσιπ και είναι δεύτερη μετά από δώδεκα ματς.

Όσο για τον Μπακασέτα, οι Τούρκοι γράφουν πως η περίπτωσή του εξετάζεται μαζί με εκείνες των Κομπανί (για την άμυνα) και του Μήτρογλου (για την επίθεση).