Μπερνάρ: «Ελπίζω να ξανακάνω σύντομα χατ-τρικ»

Ο Μπερνάρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για το 5-0 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο με χατ-τρικ δέκα χρόνια μετά! Τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος.

Μπερνάρ: «Ελπίζω να ξανακάνω σύντομα χατ-τρικ»

Ο Μπερνάρ οδήγησε με τρία γκολ τον Παναθηναϊκό στο εμφατικό 5-0 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και θυμήθηκε ότι το προηγούμενο χατ-τρικ του ήταν στις αρχές της καριέρας του με την Ατλέτικο Μινέιρο. Τον Φλεβάρη του 2013 σε μια νίκη 5-2 επί της Άρσεναλ Σαράντι για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε:

«Είναι χαρά ιδιαίτερη και προσωπική και ομαδική. Κόντρα στα Γιάννινα δεν εκμεταλλευτήκαμε ευκαιρίες. Παίξαμε καλύτερα, πήραμε τις ευκαιρίες μας και εγώ προσωπικά και πήραμε τη νίκη.

Πιστεύω πως πάντοτε κοιτάω να κάνω ασίστ, να σκοράρω και να δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Φέτος η δουλειά που κάνουμε είναι ακόμη περισσότερη, προσπαθώ με όλες τις δυνάμεις να βοηθάω και με χαρά να κάνω αυτά που πρέπει. Θέλω πάντα να βελτιώνομαι και να δίνω το μέγιστο και στα ματς και στις προπονήσεις για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου.

Βεβαίως και πήρα την μπάλα και με υπογραφές. Το 2013 δεν είχα πάρει την μπάλα. Ελπίζω να κάνω ξανά χατ-τρικ σύντομα. Είναι η πρώτη επιτυχία σε μία νέα χώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να κάνω τα πάντα για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου».