Ολυμπιακός: Αποστολή με Ποντένσε, Σολμπάκεν

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει εκτός στην αποστολή Ποντένσε και Σολμπάκεν, ενώ εκτός έμεινε ο Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Αποστολή με Ποντένσε, Σολμπάκεν

Το πρώτο του μεγάλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα παίζει αύριο (17/9) ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει γνωστή την αποστολή.

Από την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ αποκλείστηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Γιόβετιτς να είναι κανονικά στα πλάνα του προπονητή. Εκτός έμεινε ακόμα ο Μπρίνιτς, ο Αλεξανδρόπουλος και ο Πορόζο. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή είναι ο Σολμπάκεν παρά το γεγονός πως έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις. Φυσικά στην αποστολή είναι και ο Ποντένσε, ενώ κανονικά στα πλάνα του Ισπανού προπονητή συμπεριλήφθηκε και ο Ιμπόρα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:

Γιόβετιτς, Καμαρά, Καρβάλιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Έσε, Ιμπόρα, Μασούρας, Ντόη, Ορτέγκα, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ποντένσε, Κίνι, Ρέτσος, Ροντινέι, Σκάρπα, Σολμπάκεν, Τζολάκης, Βρουσάι.