Γιοβάνοβιτς: «Παίξαμε καλά, θα επιστρέψει όπως ήταν ο Αϊτόρ»

Για την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο (5-0 τον Παναιτωλικό) και για την επιστροφή του Αϊτόρ στα γκολ μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Γιοβάνοβιτς: «Παίξαμε καλά, θα επιστρέψει όπως ήταν ο Αϊτόρ»

Πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του στο Αγρίνιο και το επιβλητικό 5-0 επί του Παναιτωλικού λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του Europa League με τη Βιγιαρεάλ ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Σίγουρα ήταν ερωτηματικό το πώς θα αντιδρούσαμε στο πρώτο παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες λόγω της διακοπής και με τον Παναιτωλικό είναι πολύ δύσκολα εδώ τα παιχνίδια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κρίνοντας ότι παίξαμε μετά από δύο εβδομάδες. Είχαμε καλούς συνδυασμούς και καλή διάθεση και νικήσαμε δίκαια».

Για την επιστροφή στα γκολ του Αϊτόρ μετά από έντεκα μήνες λόγω της περιπέτειας με τον τραυματισμό του: «Πρωτίστως η επιστροφή είναι πολύ σημαντική, έχει δώσει πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό, έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Προσπαθούμε από την πλευρά μας να δώσουμε τον χρόνο. Είναι εγωιστής, έχει τεράστιο εγωισμό, πολύ σύντομα θα είναι στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν πριν τον τραυματισμό».