ΑΕΚ: Έτοιμος ο Πόνσε, φορτσάρει ο Άλεφ

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Αργεντινός φορ του «Δικεφάλου», την ώρα που ο Βραζιλιάνος πατάει το… γκάζι!

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Πόνσε, φορτσάρει ο Άλεφ

Ένα πολύ ευχάριστο νέο, για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, επεφύλασσε το σημερινό (15/10) πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Εζεκιέλ Πόνσε να μπαίνει κανονικά, να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι να υπολογίζεται ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Επίσης θετικό για τον Ουζουνίδη, ότι ο Άλεφ φορτσάρει. Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και το πιθανότερο είναι πως αυτή τη φορά δεν θα φοβηθεί το ιατρικό επιτελείο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή (για το ματς του Σαββάτου).

Αντίθετα, οι Πέτρος Μάνταλος, Μάριος Οικονόμου και Χρήστος Αλμπάνης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και από αύριο (16/10) θα επιχειρήσουν να μπούνε κανονικά. Δεν είναι πάντως καθόλου βέβαιο ότι ο Ουζουνίδης θα τους έχει όλους στη διάθεσή του με τον Απόλλωνα.

Τέλος, ο Γιάννης Γιαννιώτας, που χτύπησε στο ματς με τη Λαμία για το Κύπελλο (στα πλευρά και στο στήθος) ακολούθησε σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα, για προληπτικούς λόγους.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (πλην διεθνών: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας, Λιβάγια) γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τρίτης (16/10) είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.