Ολυμπιακός: Το γεμάτο Ρέντη και το ξεκίνημα του Σολμπάκεν

Σε ρυθμούς ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά ο Ολυμπιακός, αφού πλέον ενσωματώθηκαν με την ομάδα οι Ελ Κααμπί και Σολμπάκεν.

Ολυμπιακός: Το γεμάτο Ρέντη και το ξεκίνημα του Σολμπάκεν

Γέμισε το προπονητήριο του Ρέντη και πλέον στον Ολυμπιακό έχουν μπει σε ρυθμούς ΑΕΚ και όχι μόνο. Τα ματς των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους μεγάλες προκλήσεις. Τώρα αρχίζουν και τα δύσκολα για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που την Κυριακή το βράδυ δοκιμάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής την Πέμπτη (14/9) είχε για πρώτη φορά στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές. Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Όλα Σολμπάκεν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και γύρισαν στην Ελλάδα πιάνοντας δουλειά στον Ρέντη.

Ο Μαροκινός μέχρι τώρα έχει καταφέρει να σημειώσει έξι γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει θέση βασικού στο σχήμα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρά το γεγονός πως γύρισε τελευταίος από την εθνική του ομάδα είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο να παίξει από την αρχή.

Όσον αφορά στον Νορβηγό επί της ουσίας τώρα πιάνει δουλειά με την ομάδα του Πειραιά. Στις 2 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τον Ολυμπιακό και στις 3 του ίδιου μήνα, ανήμερα του αγώνα με τη Λαμία, έκανε την πρώτη του προπόνηση. Την επόμενη ημέρα έφυγε από την Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα. Καλά-καλά δεν γνωρίζει τα κατατόπια στον Ρέντη ο Νορβηγός που επί της ουσίας τώρα ξεκινάει δουλειά με τον Ολυμπιακό. Το πιθανότερο είναι πως ο Σολμπάκεν δεν θα είναι στην 20άδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αφού τώρα γνωρίζει την ομάδα και πρόκειται για ένα ματς υψηλών απαιτήσεων.