Ολυμπιακός: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρίτσαρντς και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έχει μπει στην τελική ευθεία για να μπει και με τη... βούλα στην «εξίσωση» από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρίτσαρντς και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του

Από μέρα σε μέρα ο Ομάρ Ρίτσαρντς ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για να κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.

Δεν θα το κάνει κόντρα στην ΑΕΚ ή στην Φράιμπουργκ. Το πλάνο που υπάρχει εδώ και μέρες είναι ο Άγγλος αριστερός μπακ να μπει σε μία διαδικασία απόκτησης αγωνιστικούς ρυθμούς αμέσως μετά τη Φράιμπουργκ.

Αν βέβαια ανεβάσει τις επόμενες μέρες για τα καλά τους ρυθμούς του στην προπόνηση, τότε έχει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στους Γερμανούς.

Σε γενικές γραμμές ο Ρίτσαρντς θέλει τον χρόνο του για να βρει τα πατήματά του. Μην ξεχνάμε ότι είχε τραυματιστεί τον Ιούλιο του 2022 και έκτοτε δεν έχει παίξει ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Άρα, ακόμη και να μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς, θα πρέπει να αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στα επίσημα παιχνίδια.

Το αρχικό πλάνο λοιπόν είναι να καταφέρει να είναι παρών την παραπάνω Κυριακή (24/9) κόντρα στην Κηφισιά στο Καραϊσκάκη. Γίνεται λόγος για έναν ποδοσφαιριστή που η ποιότητά του ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα. Υπομονή... Δεν έχουν απομείνει αρκετές μέρες από την ημέρα που θα φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.