Ύμνοι Κουγιατέ για Σισέ!

Τα καλύτερα είχε να πει για τον Παπέ Σισέ ο Σεϊκού Κουγιατέ που έπαιξε στόπερ μαζί με τον άσο του Ολυμπιακού στο ματς της Σενεγάλης με το Σουδάν.

Ύμνοι Κουγιατέ για Σισέ!

O Σεϊκού Κουγιατέ που πρόσφατα έκανε μεταγραφή 12 εκ. ευρώ από την Γουέστ Χαμ με την Κρίσταλ Πάλας ήταν ο παρτενέρ του Παπέ Σισέ στον αγώνα της Σενεγάλης με το Σουδάν, στο οποίο ο άσος του Ολυμπιακού έκανε ιδανικό ντεμπούτο πετυχαίνοντας και γκολ.

Ο 28χρονος στόπερ (και συμπαίκτης του Μιλιβόγεβιτς στην Πάλας) είχε να πει τα καλύτερα για τον Σισέ όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία τους. «Είναι ένας εξαιρετικός νέος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στην άμυνα της Εθνικής. «Διαθέτει πολύ μεγάλες ικανότητες τόσο στο πνευματικό όσο και στο αθλητικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Επιπλέον είναι πάρα πολύ δυνατός», πρόσθεσε ο Κουγιατέ που είχε παίξει για 5 χρόνια στην Άντερλεχτ προτού κάνει την μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κι είναι σίγουρα μεγάλη διαφήμιση για τον Σισέ και τον Ολυμπιακό να μιλάει με τόσο θερμά λόγια ένας παίκτης καθιερωμένος πλέον στο κορυφαίο πρωτάθλημα.