Ο ορεξάτος Γιόβετιτς και η «μάχη» Κίνι-Ορτέγκα για ΑΕΚ

Ακόμα δεν έχει ανοίξει στο 100% τα χαρτιά του ο Μαρτίνεθ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά φαίνεται ότι όσο περνούν οι μέρες είναι μετρημένα κουκιά πλέον η ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Ο ορεξάτος Γιόβετιτς και η «μάχη» Κίνι-Ορτέγκα για ΑΕΚ

Ουσιαστικά παίζεται μία θέση ανάμεσα στον Κίνι και τον Ορτέγκα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι υπόλοιποι που έχουν το σαφέστατο προβάδισμα είναι οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Έσε, Καμαρά, Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Κααμπί.

Ορεξάτος ο Γιόβετιτς στον Ρέντη

«Πρώτη» για τον Στέφαν Γιόβετιτς χθες στον Ρέντη. Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες, τον προπονητή και τα μέλη του τεχνικού τιμ. Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο Μαυροβούνιος που φαίνεται ότι ήρθε με την καρδιά του στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Από την ημέρα που έκανε τα ιατρικά και τα εργομετρικά έως και χθες που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον Ρέντη, είναι συνεχώς με ένα χαμόγελο στα χείλη και δείχνει ότι ήρθε στην Ελλάδα για να αποδείξει ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό στην επιθετική του γραμμή.

Όσο για την κατάστασή του; Είναι διαθέσιμος για την ΑΕΚ, ώστε να αγωνιστεί έστω ένα ημίχρονο. Ο Μαρτίνεθ θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει οριστικά αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή όχι.

Χθες πάντως έδειξε με τον τρόπο του ότι μπορεί για μερικά λεπτά να βοηθήσει την Κυριακή.