Ολυμπιακός: Απέφυγαν την ταλαιπωρία με τις Εθνικές τους οι Σολμπάκεν και Ελ Κααμπί

Τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα παίρνουν την Τετάρτη (13/9) οι Όλα Σολμπάκεν και Αγιούμπ Ελ Κααμπί που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές.

Ολυμπιακός: Απέφυγαν την ταλαιπωρία με τις Εθνικές τους οι Σολμπάκεν και Ελ Κααμπί

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των τελευταίων διεθνών του Ολυμπιακού. Οι Όλα Σολμπάκεν και Αγιούμπ Ελ Κααμπί έπαιξαν το βράδυ της Τρίτης στα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων και το πρωί της Τετάρτης (13/9) ξεκινούν το ταξίδι της επιστροφής του στην Ελλάδα για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

Το σημαντικό είναι ότι ούτε ο Σολμπάκεν, ούτε ο Ελ Κααμπί επιστρέφουν με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ειδικά τον Μαροκινό ο Μαρτίνεθ τον θέλει οπωσδήποτε υγιή, γιατί τον προορίζει για το αρχικό σχήμα στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι δύο ερυθρόλευκοι άσοι δεν ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα την Τρίτη (12/9) με τις Εθνικές τους.

Ο μεν Σολμπάκεν μπήκε στο 71' στη νίκη της Νορβηγίας επί της Γεωργίας με 2-1, ο δε Ελ Κααμπί μπήκε στο 86' στη φιλική νίκη του Μαρόκο επί της Μπουρκίνα Φάσο με 1-0. Μάλιστα, το φιλικό του Μαρόκο έγινε επί γαλλικού εδάφους (σ.σ. στην πόλη Λανς συγκεκριμένα), όπερ σημαίνει ότι θα έρθει πιο γρήγορα στην Ελλάδα συγκριτικά με το αν έπαιρνε το αεροπλάνο από το πολύπαθο με τους φονικούς σεισμούς Μαρόκο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει και τους δύο την Πέμπτη (14/9) να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και να φωνάξουν «παρόντες» για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκεί όπου ο Ισπανός τεχνικός θα έχει έναν τεράστιο «πονοκέφαλο», καθώς ο γρίφος δεν θα είναι η ενδεκάδα, αλλά ποιος θα μείνει εκτός αποστολής.