Ολυμπιακός: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά για ΑΕΚ

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για την ενδεκάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχει ωστόσο η αίσθηση ότι δεν θα δούμε και φοβερές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποιούσε το προηγούμενο διάστημα.

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά για ΑΕΚ

Υπάρχουν δηλαδή ορισμένοι που δεν πρόκειται να το κουνήσουν από την ενδεκάδα. Οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Έσε, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Κααμπί θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Αυτούς έχει στο μυαλό του ο Ισπανός τεχνικός, αλλά θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών για να είναι απολύτως σίγουρος.

Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Ντόη έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Μαρτίνεθ, αλλά ο Νίκολας Φρέιρε έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει δίπλα στον Ρέτσο.

Επίσης, θα γίνει... μάχη ανάμεσα σε Κίνι και Ορτέγκα για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ισπανό να έχει ανεβάσει ξαφνικά τις πιθανότητες να βρεθεί εκείνος στο αρχικό σχήμα.

Τέλος, ο Πεπ Μπιέλ είναι εκείνος που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει και όχι ο Γκουστάβο Σκάρπα που ακόμη ψάχνει τα πατήματά του.

Εν ολίγοις, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις από πλευράς Μαρτίνεθ. Από Πέμπτη πάντως θα αρχίσει να κάνει τις δοκιμές του και να δείχνει σιγά-σιγά τις προθέσεις του για τους παίκτες που θα επιλέξει στο αρχικό σχήμα.