Ολυμπιακός: Πήρε Μπιανκόν

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής από τον Ολυμπιακό που απέκτησε τον Ζουλιάν Μπιανκόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για να ενισχύσει την άμυνα του.

Ολυμπιακός: Πήρε Μπιανκόν

Την τελευταία στιγμή των μεταγραφών ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα μία κίνηση. Οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Ζουλιάν Μπιανκόν, έναν παίκτη που τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.

Ο 23χρονος Γάλλος έρχεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ προκειμένου να ενισχύσει την άμυνα του Ολυμπιακού. Τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του τις έχει ως δεξί μπακ (52), ενώ 17 φορές έχει αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Γενικά πρόκειται για παίκτη που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις στα μετόπισθεν.

Ο Μπιανκόν έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Μονακό και το καλοκαίρι του 2019 πήγε δανεικός στη Σερκλ Μπριζ στην οποία είχε ακόμα ένα δανεισμό. Το καλοκαίρι του 2021 η Τρουά τον πήρε από τη Μονακό έναντι 2,5 εκατ. ευρώ και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε στη Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Την περσινή σεζόν έκανε μόλις τέσσερις συμμετοχές με τους Reds, αφού ένας τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός όλη τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός την τελευταία ημέρα των μεταγραφών προχωράει στην απόκτηση του προκειμένου να έχει ακόμα μία επιλογή στο κέντρο της άμυνας του.