Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Αιτόρ, Τζούριτσιτς

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκαν οι Αϊτόρ, Τζούριτσιτς που συμμετείχαν κανονικά στο σημερινό (11/9) πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Αιτόρ, Τζούριτσιτς

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από τη σημερινή (11/9) προπόνηση του Παναθηναϊκού για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα, Αϊτόρ και Τζούριτσιτς συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αμφότεροι είχαν γίνει αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή τους. Από τις εθνικές τους ομάδες επέστρεψαν οι Ιωαννίδης-Μάγκνουσον, ενώ οι Γεντβάι-Βαγιαννίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Μειώθηκε στο μισό το απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας στο "Γ. Καλαφάτης". Οι Αϊτόρ, Τζούριτσιτς ενσωματώθηκαν στο ομαδικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους, ενώ οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Γεντβάι. Απουσίασαν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς. Το πρόγραμμα προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας».