Ολυμπιακός: Ο Μασούρας δεν το κουνάει από την ενδεκάδα!

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να τον φανταστεί εκτός αρχικού σχήματος με ΑΕΚ και Φράιμπουργκ.

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας δεν το κουνάει από την ενδεκάδα!

Ο Γιώργος Μασούρας συνέχισε ένα ξέφρενο σερί και με την Εθνική ομάδα. Αν εξαιρεθεί το ματς με την Ολλανδία που τίποτα δεν πήγε καλά για όλους τους διεθνείς, ο επιθετικός του Ολυμπιακού έδειξε και με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ότι βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι».

Προερχόταν από τα συνεχόμενα γκολ με Τσουκαρίτσκι, Ατρόμητο και Λαμία, ήρθαν και τα δύο γκολ με το Γιβραλτάρ στη Ν. Φιλαδέλφεια και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του ενόψει της συνέχειας.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Μασούρας δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Φράιμπουργκ το προσεχές 10ήμερο.

Ο Μασούρας που θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στον Ρέντη από την Τρίτη (12/9), ετοιμάζεται για να πάρει φανέλα βασικού αρχικά στη Ν. Φιλαδέλφεια και εν συνεχεία στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Μαρτίνεθ από την πλευρά του εξακολουθεί να τον έχει στο μυαλό του ως δεύτερο επιθετικό. Ο Γκουστάβο Πογιέτ τον χρησιμοποίησε στα άκρα της επίθεσης κόντρα σε Ολλανδία και Γιβραλτάρ, αλλά ο Μαρτίνεθ έως τώρα τον χρησιμοποιεί στον άξονα κοντά στον επιθετικό, κάτι σαν κρυφό κυνηγό. Μέχρι στιγμής έχει δικαιωθεί με την επιλογή του. Οπότε για ποιο λόγο να τον αντικαταστήσει;

Από τη στιγμή που ο Μασούρας δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και να μην έχει επηρεαστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Εθνική, βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρτίνεθ για τις δύο προσεχείς δύσκολες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.